Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Pazarlama İçin Fikrinize İhtiyacım Var

BaşlatanDeftercimuratTarih04/04/2016 22:22:48Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Türkiye genelinde yeni satışa çıkmış olan çok kullanışlı özel bir temizlik ürünün Ankara Ana Bayiliğini aldım. işlerim iyi çok şükür. elimde böyle bi imkan varken değerlendirmek ve satışımı arttırmak istiyorum. üniversite öğrencileriyle kapı pazarlaması yapıyoruz. sizin sunacağınız satış stratejisi var mıdır acaba?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye13 yazı
güncel

Yeni Üye69 yazı
Ürünün ne olduğunu biraz daha detaylandırabilirseniz, net bşr yönlendirme yapılabilir....

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye385 yazı

bu ürünün benzerleri nerlerde satılıyorsa o mağazalara kapı kapı dolaşıp toptan onlara pazarlama yapın. ankaradaki yerel marketlere gidip onalara toptan satmayı deneyin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Ürün hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim.Yakın zamanda temizlik bezi pazarlaması ve satışı yaptım. Denizlide öğrenciyim sizlere yardımcı olabilirim. Detaylar için mail atabilirsiniz. gokhan5920@gmail.com
Bugün başkalarının yapmadığını yapanlar , yarın başkalarının yaşamadığı gibi yaşarlar.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ö?renci
Yeni Üye13 yazı
Halıda, koltukta, araç döşemesinde, mutfakta, banyoda, kıyafette, gömlekte, v.s. heryerde yaklaşık 100 farklı lekeyi geçirebilen bir temizlik ürünü.

Üye546 yazı
O zaman taksi duraklarını tavsiye ederim hocam.Şöförler araçlarına bakmayı sever.Baktınız tuttu otobüs duraklarına gidersiniz.10 kapıyı çalmaktansa 1 kapıdan 10 satış alabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye5 yazı
Eğerfiyatlar uygunsa Adanadan yardımcı olurum. yasinyalci@gmail.com fiyat listesi ve brösür varsa gönderebilirmisiniz.
dünyadan son ayrılan ışıkları söndürsün

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye13 yazı
Güncel

Yeni Üye26 yazı
ürünün patenti vs. alındı mı.
ihracatı düşünülüyor mu?
syg./guru

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye26 yazı
Kadıköy ve adalar vapurunda sat :)