Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Hayvancılık Kredilerinden Faydalanmak İstiyorum

Başlatanhayri60Tarih19/12/2015 01:13:53Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Kayınpederimden miras olarak kalan 100 başlık ahır ve ahır büyüklüğünde samanlık var. Bu ahır 40 dönümlük arazi içinde.

Bu arazi bize düştü, tapusu var ancak müşterek tapulu. Hissedar çok olduğu için tapuyu ayıramadık, anlayacağınız meşakkatli bir iş

Bu ahırı ve araziyi değerlendirerek besi veya damızlık hayvan yetiştirmek istiyorum.

Hayvancılık kredilerinden faydalanmak istiyorum.
Bundan nasıl faydalanabilirim ?

Tapu ve vekalet sorununu gözönünde bulundurarak cevap verirseniz sevinirim.

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Emekli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye13 yazı
Merhaba hocam bende de Tokatlıyım zilede. Dün TKDK ilana çıktı. Mutlaka bakın derim. Hazır yeriniz de varmış sizin. Ama vekalet işi dediğiniz gibi sıkıntı ama çözülmeyecek birşey de değil
ÖMER_CEBECİ

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye10 yazı
Merhaba hemşerim.
Teşekkür ederim, TKDK ilanlarına bakacağım.
Bir arkadaşım geçen sene Ziraat Bankasından %4 faizle 2 sene sonra ödemek üzere hayvancılık kredisi çekmişti.
Ancak prosedürü çok, yer senin değilse kira kontratı ve mal sahibinin huzurda imzasını alıyorlarmış.
Bizim tapu konusu yakın zamanda olacak bir şey değil. Ben bu sene yapmak istiyordum.
Umarım TKDK'nın şartları ve prosedürü daha kolaydır.

Yeni Üye10 yazı

Tamam özelden yazıyorum

Üye129 yazı
Eykaonline aarkadasim destek ve projelerde nasil bir yardiminiz oluyor, benimde hayvancilik icin musait 2500m2 uzerinde ahir depo filan var bu sene bakim onarim yapip mart nisan gibi hayvan almayi dusunuyorum ne gibi yardiminizolabilir aydinlatirsaniz yada mesajdan aciklama yaparsaniz gorusebiliriz afyon un bir ilcesinde yerim..
Yusuf

Yerleşim Hollanda / UtrechtMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı

Vekaletname yerine kira kontrati alip (ilce tarim koopdan) un vadeli ,halledebilirsinz.

Yerleşim ABD / NyMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yavuz-selim

Vekaletname yerine kira kontrati alip (ilce tarim koopdan) un vadeli ,halledebilirsinz.

Kira kontratı için 25-30 hissedarı dolaşmam gerekiyor mu ?

Eğer öyle ise vekalet almakla nerdeyse aynıya geliyor.