Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

E Ticaret İçin Yardım Lütfen

BaşlatanAylinceeTarih03/12/2015 10:39:53Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba arkadaşlar. Sitedeki yazıları okudum ama tavsiyelerinize ihtiyacım var. E Ticaret yapmak istiyorum uygun bütçeli e ticaret sitesini nereden almalıyım. Işte yeni olduğum için yardımcı olabilicek bir firma arıyorum.
2. Olarak hostingi nereden almalıyım. Iş e ticaret olunca sorunsuz bir hosting gerekiyor.
Bu konuda bilgili arkadaşlar beni yönlendirebilirseniz çok memnun olurum.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye138 yazı
Sektör nedir kaliteli bilinen her firmanın farklı alanalarda sektörlerde yaptıkları tasarımlar bir birinden daha güzel olabiliyor örneğin tesettür siteleri için açık bakın hep aynı firma.

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Esnaf
Üye420 yazı
merhabalar... www.esmanya.com hazır e-ticaret sitesi isterseniz uygun fiyata verebiliriz. biz sitemizi www.mertbebek.com a taşıdık bu yüzden bu site boşta kaldı..

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Üye1236 yazı

Teknik ekibiniz yoksa site, hosting gibi konulara girerek enerjinizi boşa harcamayın.
Bu tip bir sistemi hazır e-ticaret paket hizmet sunan firmalardan yıllık olarak kiralayabilirsiniz.
Böylece işin tüm teknik destek kısmını kira karşılığı dışarıdan sağlamış olursunuz.
E-ticaret yapacaksanız sizin işiniz ürün tedariği, siparişlerin ve kargo/teslimatların takibi, tahsilatların takibi, müşteri şikayetlerinin cevaplanması, rakip ürünleri gözlemek, kampanya hazırlamak, tanıtım ve reklam faaliyetleri yürütmek ve sitenize yeni ürünler eklemek olmalıdır.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye20 yazı
Size bu konuda süper bir fırsat sunabilir tsoft paketi var elimde uygun fiyatta verebilirim
ivirzivirci

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Memur
Yeni Üye24 yazı
merhaba meyvesepeti.com un eski ortaklarımdanım aynı zamanda seo uzmanıyım, size önerim paranız varsa özel yazılım alın eğer yoksa opencart araştırın. eğer seo konusunda yardım gerekirse www.seoturuncu.com

saygılarımla
Herkez susar, para konuşur!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye213 yazı
teknoloji alanında ise platinmarket altyapısında cok uygun fıyata sattıgım doamin ve site mevcut su anda falıyette oldugu ıcın ısmını vermıyorum. ozelden ciddi isen verebılırım. doamını uzun sure e ticaret olarak calısmıstır
Aynı zamanda shopphp altyapısındada sıtem mevcut o kapalı yazılımı elımınde mevcut. doamını 1 seneden fazla e ticaret olarak calısmıstır.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye213 yazı
Yenı baslıyacaksan kesinlikle acık kaynak kodla gırme işe host ve yazılım sorunlarıyla ugrasmaktan işin içinden cıkamassın. opercart ve benzeri
Uygun ucrete senelık ucretsiz arıyosan shopphp onerırım. basındaki kişi iyi biriisi destek verıyor ama zayıf bır mail destegi veriyor. azda olsa php bılgın olması lazım. imagazayı tercıh edebılırsın shopphp altyapısını kullanıyor.
ama ben bişeyle ugrasmayım diyosan. tsoft platınmarket neticaret ticimax gibi bi kac firma daha var senelık ucretli onları tercıh et ama sozlesmeyı guzel oku ek ucretlere dıkkat et sana yarıyacak en uygun paketi al yoksa ek ucretlere para yetıstıremessın. herseyı bastan konus hepsını ara hepsının demosunu ıncele artısını eksısını karsılastır.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er