Türk kahvesi yurtdışında fazla bilinmediğinden dolayı oldukça pahalı. Özellikle bilinen marka kuru kahveci mehmet efendi. Toptan 3 Tlye alabiliyorum ve yurt dışına satış yapmak istiyorum. Kargo fiyatıyla beraber yaklaşık maliyeti bana 4,8 Tl 100 grlık paket maliyeti olmakta. Paket başına 1 dolar kar etmek istiyorum. Fakat yurt dışında bir bağlantı bulamadım. Market fiyatları 4 euro civarında. Pazarlamayla ilgili fikirlerinizi bekliyorum.Amerikadan bir kaç cafe ile görüştüm fakat ihityaçları olmadığını belirttiler. Özellikle Avrupa ve Amerika ülkelerine satış yapmak istiyorum. Bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek yol gösterecek, bağlantısı olan kişilere ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
türk lerin yoğun olduğu bölgeler de zaten var.olmayan yerde de sen bunu pazarlaya bilmen için çok büyük reklem yapman gerekiyor.reklam da biliyosun para ile yapılıyor bağlayacağın para getirisine göre sizi mutlu edecekse şansınızı deneyin.size şu nu söyleyeyim.yurt dişına çıkan insan da bulunduğu ülke de de türkiyede ki gibi.günde 3 öğün hatta yaz ayların da 4 öğün yemek gibi lüksü yok. her yemek ten sonra kahve içsin .biraz zor işe yönelmişsin gibime geliyor.
bir de şu var..mehmet efendinin kahvesini satma iznin var mı...tam bilmiyorum prosedürleri ama belki mehmet efendi de satıyordur yurtdışına... başın belaya da girebilir...
Selamlique şirin ve şık mekanları ile dikkat çekiyor. İstanbul’luların uğrak yeri Selamlique İstanbul Teşvikiye Caddesi, City’s Nişantaşı Alışveriş Merkezi No:162 34367 Şişli/İstanbul adresinde faliyet gösteriyor.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz