Ana içeriğe geç

Otomotiv, Makine - Özel

Yurt Dışından Oto Getirmek

BaşlatanjeneratorTarih17/11/2015 11:03:52Yorum12

İlk mesaj
Üye223 yazı
Gürcistan ve Bulgaristan dan ota getirip Türkiyede kirakamak nasıl olabiliyor?Kullanım süreleri 2 yıl olunca bu işin ticareti başlamış fakat nasıl kotarıldığı hakkında bilgisi olan paylaşsın,yeni bir iş sahası açılmış oluyor.Faydalanılsın.Fiyatlar bizim ülkemiz ile yarı fiyatına hatta daha az.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye342 yazı
selam kiralanabiliyor ama vekaletle kullanabilrisinzi benim ukryanada firmam var ben yapiyorum alici geliyor buradna araci laiyoruz ukrayna firma adina ben vekalet veriyorum vekaletle 2 yil kullanabiliyor iki yil sonund a arac ukraynaaya gelip plka evrak degisikligi yapilip tekrara gidebiliyro arzu edene yardimci oluruz belli komisyon karsiligi saygilairmla
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye13 yazı

arkadaşlar ben bulgaristandayım yazın goruşelim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye92 yazı
Gürcistan da 1600cc üstü vekalet kalktı direk üstüne alıyorsun aracı artık

Yerleşim Gürcistan / BatumyMeslek Ticaret
Yeni Üye33 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - detelina
arkadaşlar ben bulgaristandayım yazın goruşelim

datelina mail yada tel watsap ile ulaşırmısın?
mustafa1882@hotmail.com
+90555 554 1040
Ziraat Mühendisi
0555 5541040

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Üye262 yazı
artık devlet o arabaları (yabancı plakalı) gördüğü yerde alıyor yani el koyuyor.
iyice araştırın aman dikat edin.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Üye1714 yazı
Bence vazgeçin.
Bu sizin gibi düşünen yüzlerce insan var ve açık bulsanız bile 2-3 ay içinde devlet bunu fark edecektir.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye3 yazı
Slm arkadaşlar araç almak isteyenlere yardımcı olurum
0538 785 8112 numaradan ulasabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / BayburtMeslek Gyda
Üye129 yazı
Disardan yasal yoldan araba getirtip tr de binmek kesinlikle getiren sahis kendi binmedigi surece yasak... Ama bazi uyaniklar arabayi yabanci plakali tr getirip gumrugede acil cikis yapiyorum arabam da su adreste diye bildirip gidiyor bu kanuni yalniz arabaya ikinci bi kisinin binmesi kullanmasi kesin yasak, sigortalari gecersiz, allah gostermesin agir kazalarda sonuc kotu, polis dikkat ederse zaten hemen aliyor arabayi kisaca bir cesit kumar ve uckagit ucuz da degil en son 2000 modl volvo ya 3-4 bin euro istiyordu bulgar birisi vekaletname verebilir noterden ama gecersiz yapacak arkadaslar gumruk ve polisten aciklama almadan kimseye para vermeyin dolandirilirsiniz....
Yusuf

Yerleşim Hollanda / UtrechtMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye21 yazı
Ruhsat ve araç evraklarında kullananın adı yazıyorsa hiçbir sorun yok.Fakat vale de bile görse alıp sınır dışı edebilir polis.Konu ile uğraşan arkadaşlar bana da muraterkoclar@gmail.com adresinden ulaşsınlar.

Yerleşim Türkiye / YstabulMeslek Ymalat
Üye342 yazı
skypem eko.trans1 facebook osman atakul ekleyin goruselim
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk