Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Paranız Yok Diye Üzülmeyin

BaşlatanüniversiteimezunutüccarTarih24/08/2015 03:56:34Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Üzülmeyin çünkü insanın gerçek fikirleri parasızken çıkar.mesela beyin açken daha iyi çalışıyosa,insanda durumu yokken daha iyi fikirler üretebiliyor.çünkü rahat insan fikire ihtiyaç duymaz çünkü hayatını iyi devam ettirebiliyor.zaten çevremizdeki çoğu zengin denilecek insan profilleri daha fazla satmak yerine elindeki oranları en aza indirmeyi düşünüyor.misal; bir işçi en az 10 iş yapıyor ve ona asgari ücret veriyorsun.bedenini ve ruhunu satın alıyorsun.neden ruhunu dedim,çünkü insanda ruhsal bir varlık.belli bir yerden sonra psikolojiniz bozulabiliyor bunada sektörde mobbing olmak deniliyor.

asıl meseleye gelirsek,paranızın olmaması,paranızın olmayacağına anlamına gelmiyo.sizler fikirlerinizi üretin.her an,her dakika.adım adım.

ve önemli şey ise ürettiğiniz fikirlerin sürdürülebilirliği olması.
size tavsiyemde sağlık ve gıda bunların başında geliyor.en çok bu sektörlerden kazanırsınız.sağlığı bir şekilde büyük firmalar ve devlet elinin altına aldı ama hala gıdayı alamadılar.

çevrenizi çok iyi gözlemleyin ve çok iyi bir gözlemci olun.bu size çok şey kazandıracaktır.ha birde kısa olarak sağlık ve huzur paradan önce gelir.

parayı kazanıcam diye sağlığınızdan olursanız yazık olur size.dünya dediğin 3 günlük.yaşamasını da bilin :)
denizliden dünyaya selamlar

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye59 yazı
Şu zamanda iş yapmak kolay değil yeni bir mal buldun diyelim onu piyasada tutturmak kolay değil , bilinen malı satmak için çok geniş çevren olması lazım , sattığın malı vadeli satsan geri dönüşü olacakmı belli değil , kolay bir şey değil ben bunları yaşadım , tevafuk oldu bir arkadaşla tanıştım , bu kişi Türkiyede yeni olan bir şeyi yapıyormuş sağlık sektörü ile alakalı Yukarıdaki üniversitelitüccar arkadaşımızın dediği gibi sağlık sektörü olunca işi kabul ettim . Şu zamanda dünyada en fazla para harcanan sektörler gıda ve sağlık sektörü , sattığımız ise TEK KİŞİLİK EVTİPİ FAR-INFARARED SAUNA Ürün mükemmel internetten araştırabilirsiniz FAR-INFARARED SAUNANIN FAYDALI diye yazarsanız çıkar . Dünyadaki Dr. ve Bilim adamlarının ve Amekikada Türk Dr Mehmet Öz ün bu konudaki görüşlerini okuyabilirsiniz . Yeni bir ürün çıktımı piyasaya milleti alıştırmak ilk etapta kolay olmuyor zorluğu yaşanıyor . tanındımı satış patlaması oluryor . yeni üründe sabır lazım . bir de en önemlisi sattığınız malın kaliteli olması lazım malınıza güvenmeniz lazım . Üniversitelitüccar arkadımı tebrik ediyorum güzel yazı yazmış , inanmak lazım , azim lazım , sabır lazım devamlı arayışta olamak ve yeni fikirler bulmak lazım .
SİZE FAR-İNFARARED SAUNAYI TANITMAK İSTİYORUZ
Günümüzde saunanın önemini bilmeyen yok . fakat saunaya giden çok az kişi var . bunun
sebebleri , saunanın nerde olduğunu bilmiyorlardır , uzak derler , çok pahalı derler , vakit yok derler…. Bu mazeretler bunu çoğaltabiliriz . Evimize sauna kuramazmıyız ? evet kurulabilir ama evimiz buna müsaitmi ? Evimiz büyük değilse kuramazsınız . Kurulum maliyetlerinin yüksekliği bir başka sorun , Bir başka konu saunada en fazla 10-20 dakika kalacaksınız çok yakıt parası gelecektir buna değecekmi , Normal saunalarda fazla kalamazsın , hele kalp ve tansiyon hastasıysanız hiç saunaya giremezsiniz . bu yazdıklarımız normal saunalarda yaşayacağınız en az problemler . Birde bizim tavsiye ettiğimiz sunayı inceleyelim.
Tek kişilik Far-İnfarared Saunamızı Tanıtalım
Saunamız Tek Kişilik Ev tipi Far-infarared saunadır . Toplam ağırlığı 15 kg dır . her yere taşınabilirsiniz , Rahatsızlığınızdan dolayı saunaya girmeniz lazım ama tatile gitmenizde gerek , hiçbir sorun yaşamazsınız saunanızıda yanınızda ***ürebilirsiniz . yazlığa gideceksiniz veya evi taşıyacaksınız veya memleketinize gideceksiniz , kolaylıkla taşıyabilirsiniz . Evinizde Banyonuz müsait değilmi , o zaman müsait olan odaya taşırsınız , eviniz dublexse üst kata taşır orada saunaya girersiniz .1 saat kullandığınızda 15-20 kuruş elektrik harcar . Kalp ve Tansiyon Hastaları rahatlıkla kulanır , Başınız dışarıda kalıyor ve rahat nefes aldığınız için bunalma yaşamazsınız , normal saunalarda birkaç dakika kalamazken bizim ev tipi saunamızda 20 ile 30 dakika kalabilirsiniz , hiçbir rahatsızlık vermez . Kalp ve tansiyon rahatsızlığı olan kişilerde rahatlıkla kullanabilirler hiç bir sıkıntı yaşamazlar . Kalbine stent takılan kişiler 20 - 30 dakika arası sıkıntısız kaldığı gözlemlenmiştir . ve aynı zamanda kalp tansiyon rahatsızlarının geçmesine yardımcı olur . Panik atak kişilerinde 20-30 dakika sıkıntısız kaldığı gözlemlenmiştir . Grip ve üşütmeden doğan rahatsızlıklarınızı 1 günde üzerinizden atabilirsiniz …… Lütfen facebook sayfamızı inceleğiniz Dr. Ve Bilim adamlarının Far-infarared sauna hakkındaki yazılarını okumanızı tavsiye ederiz . Facebook özsa sauna saygılar
izmirliyim tekstil isi yapiyorum

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye82 yazı

Kendimizi uzmemeliyiz. Bizi yaratan yuce Allah a dua etmeliyiz. Elimizden geleni yapalim sonuc Yuce Allah in takdirindedir. O yuzden basarisiz bile olsak buda imtihandir. Hayir ve şer ile imtihandayiz. Uzulmeden gevsemeden azimli olmaliyiz. Paylasimin guzel universiteli kardesim sagolasin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sporcu