Şu zamanda iş yapmak kolay değil yeni bir mal buldun diyelim onu piyasada tutturmak kolay değil , bilinen malı satmak için çok geniş çevren olması lazım , sattığın malı vadeli satsan geri dönüşü olacakmı belli değil , kolay bir şey değil ben bunları yaşadım , tevafuk oldu bir arkadaşla tanıştım , bu kişi Türkiyede yeni olan bir şeyi yapıyormuş sağlık sektörü ile alakalı Yukarıdaki üniversitelitüccar arkadaşımızın dediği gibi sağlık sektörü olunca işi kabul ettim . Şu zamanda dünyada en fazla para harcanan sektörler gıda ve sağlık sektörü , sattığımız ise TEK KİŞİLİK EVTİPİ FAR-INFARARED SAUNA Ürün mükemmel internetten araştırabilirsiniz FAR-INFARARED SAUNANIN FAYDALI diye yazarsanız çıkar . Dünyadaki Dr. ve Bilim adamlarının ve Amekikada Türk Dr Mehmet Öz ün bu konudaki görüşlerini okuyabilirsiniz . Yeni bir ürün çıktımı piyasaya milleti alıştırmak ilk etapta kolay olmuyor zorluğu yaşanıyor . tanındımı satış patlaması oluryor . yeni üründe sabır lazım . bir de en önemlisi sattığınız malın kaliteli olması lazım malınıza güvenmeniz lazım . Üniversitelitüccar arkadımı tebrik ediyorum güzel yazı yazmış , inanmak lazım , azim lazım , sabır lazım devamlı arayışta olamak ve yeni fikirler bulmak lazım .
SİZE FAR-İNFARARED SAUNAYI TANITMAK İSTİYORUZ
Günümüzde saunanın önemini bilmeyen yok . fakat saunaya giden çok az kişi var . bunun
sebebleri , saunanın nerde olduğunu bilmiyorlardır , uzak derler , çok pahalı derler , vakit yok derler…. Bu mazeretler bunu çoğaltabiliriz . Evimize sauna kuramazmıyız ? evet kurulabilir ama evimiz buna müsaitmi ? Evimiz büyük değilse kuramazsınız . Kurulum maliyetlerinin yüksekliği bir başka sorun , Bir başka konu saunada en fazla 10-20 dakika kalacaksınız çok yakıt parası gelecektir buna değecekmi , Normal saunalarda fazla kalamazsın , hele kalp ve tansiyon hastasıysanız hiç saunaya giremezsiniz . bu yazdıklarımız normal saunalarda yaşayacağınız en az problemler . Birde bizim tavsiye ettiğimiz sunayı inceleyelim.
Tek kişilik Far-İnfarared Saunamızı Tanıtalım
Saunamız Tek Kişilik Ev tipi Far-infarared saunadır . Toplam ağırlığı 15 kg dır . her yere taşınabilirsiniz , Rahatsızlığınızdan dolayı saunaya girmeniz lazım ama tatile gitmenizde gerek , hiçbir sorun yaşamazsınız saunanızıda yanınızda ***ürebilirsiniz . yazlığa gideceksiniz veya evi taşıyacaksınız veya memleketinize gideceksiniz , kolaylıkla taşıyabilirsiniz . Evinizde Banyonuz müsait değilmi , o zaman müsait olan odaya taşırsınız , eviniz dublexse üst kata taşır orada saunaya girersiniz .1 saat kullandığınızda 15-20 kuruş elektrik harcar . Kalp ve Tansiyon Hastaları rahatlıkla kulanır , Başınız dışarıda kalıyor ve rahat nefes aldığınız için bunalma yaşamazsınız , normal saunalarda birkaç dakika kalamazken bizim ev tipi saunamızda 20 ile 30 dakika kalabilirsiniz , hiçbir rahatsızlık vermez . Kalp ve tansiyon rahatsızlığı olan kişilerde rahatlıkla kullanabilirler hiç bir sıkıntı yaşamazlar . Kalbine stent takılan kişiler 20 - 30 dakika arası sıkıntısız kaldığı gözlemlenmiştir . ve aynı zamanda kalp tansiyon rahatsızlarının geçmesine yardımcı olur . Panik atak kişilerinde 20-30 dakika sıkıntısız kaldığı gözlemlenmiştir . Grip ve üşütmeden doğan rahatsızlıklarınızı 1 günde üzerinizden atabilirsiniz …… Lütfen facebook sayfamızı inceleğiniz Dr. Ve Bilim adamlarının Far-infarared sauna hakkındaki yazılarını okumanızı tavsiye ederiz . Facebook özsa sauna saygılar