Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Okul Kantinine Sorumatik Koysam?

BaşlatantcoalngsauTarih24/08/2015 22:33:24Yorum7

İlk mesaj
Üye229 yazı
Evet fikirim bu ve önerilere açığım.Lise kantinlerine dokunmatik ekranı olan soru bankaları , çözümler, konu anlatımları içeren dijital ekranlar koymak istiyorum.Bilgisayar alanında çalışmaktayım ve bu işin üstesinden gelebilecegimi üşünüyorum. 1 tl ile çalışan sorumatikler.. 15 veya 20 soru olabilir. Ne dersiniz?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye193 yazı
bence tutar bunu tüm müdürler kolaylıkla kabul edeceğine eminim. ama 10 dk lık arayı iyi kullanman lazım.bide öğrencilerin yaramazlığını tabiki. koyacağın alet 7.4 şiddetine dayanıklı olması lazım :)))

Yerleşim Türkiye / K. Mara?Meslek Di?er
Üye229 yazı
:) bizim öğrencilerimiz faydalı şeylere para harcamaz. Dediğin gibi kırarlar.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Üye518 yazı

Bunu dijital ekran yerine sorulardan Örneğin 2-3 sayfa çıktı alarak verebilecek gibi bir sistem belki daha işlevsel olabilir.
Bu durumda yararlanmak isteyen öğrenci çıktıyı alır ve gider bu sebeple de zaman daha verimli kullanılmış olur.
Ancak 1 TL yerine 0,25 - 0,50 TL'ye kurtaracak bir sistem olması daha iyi olur.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye25 yazı
20 soruluk bir teste öğrencilerin 1 tl ödemesi çok zor. Ayrıca şu an öğrencilerin % 99'u dershane ya da etüt merkezlerine gitmektedir ve buralardan yeterince soru/test temin edebilmekteler. Bir diğer konu 20 kuruş vererek 20 soruluk bir testin fotokopisini çektirmek varken böyle bir sistemi tercih etmeyeceklerini düşünüyorum. Kısacası bu tür bir işin tutma ihtimali çok zayıf diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / AdaMeslek Ynternet
Üye229 yazı
gün boyu kantinde boş boş laklak yapıyorlar bu arayı değerlendimek isteyen elbet çıkar özellikle sınav zamanı..1 tl örnek olarak yazıldı.Fİyat ve soru sayısına takılmayın lütfen. Sadece soru çözmeyecek , haftanın birincisi ,en çok soru çözen,en fazla doğru soru çözen, v.s gibi yarışma olaylarıda katılabilir amaç öğrenciyi özendirmek .Ama şimdilik bu fikir askıya alındı. Verilen emeğe kaşılık getirisi ne olur belli değil.

Üye127 yazı
:) Sanırım yanlış yere geldim. Burada Fillandiya eğitim sorunları tartışılıyormuş.
Şaka bir yana hocam bunları bir kaç öğretmenle konuşun onlar size gerekli cevabı verecektir. Ben şimdi uzun uzun yazmayayım, kısaca fen lisesinde belki iş yapar diye kısa keseyim.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye229 yazı
sayin ayhani bende eğitimciyim sanırım zümreyiz..Beyin fırtınası amaçlı konu belki bir yerlere varır düşüncesindeyim.