İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Otel İcinde Dukkan Kiralama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumM
Üye300 yazı
Ş
Üye437 yazı
Y
Yeni Üye9 yazı
Otel bana market ve hediyelik eşya satışı üzerine bir konsept oluşturmamı önerdi. Başta sigara ve gazete ayrıca günlük ihtiyaçlara yönelik ürünler satabilirim sanırım. Ayrıca otelin günlük gazete ihtiyacını da ben karşılayacağım. Şöyle bir sorum olsa sizlere markette başka neler satabilirim??
T
Üye518 yazı
25/08/2015 : 18:06:37#4
Web sitesi
Alıntı
Eğer otel turistik ise İstanbul konseptli ürünler v.s. sunabilirsiniz. Bu noktada şık dekoratif ürün sağlayabiliriz.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
Ş
Üye437 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - yaris29 Otel bana market ve hediyelik eşya satışı üzerine bir konsept oluşturmamı önerdi. Başta sigara ve gazete ayrıca günlük ihtiyaçlara yönelik ürünler satabilirim sanırım. Ayrıca otelin günlük gazete ihtiyacını da ben karşılayacağım. Şöyle bir sorum olsa sizlere markette başka neler satabilirim?? |
Y
Yeni Üye9 yazı
Önerileriniz için teşekkürler.
Gazete satışının pek karlı olmadığını başkaları da söyledi Sigara ise %5 kar bırakıyormuş.
Otelde dönem dönem arap turistler ağırlıklı olacak. Onlara yönelik yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi istanbul temalı ürünler, nazar boncuları, sal, eşarp, kolye gibi aksesuarlardan oluşan hediyelik eşya satışına yönelik bir bölüm de yapmayı düşünüyorum.
Peki market için ne önerirsiniz. Bir iş/seyahat amacıyla bir otele gitseniz en çok hangi ürünlere ihtiyacınız olur?
Gazete satışının pek karlı olmadığını başkaları da söyledi Sigara ise %5 kar bırakıyormuş.
Otelde dönem dönem arap turistler ağırlıklı olacak. Onlara yönelik yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi istanbul temalı ürünler, nazar boncuları, sal, eşarp, kolye gibi aksesuarlardan oluşan hediyelik eşya satışına yönelik bir bölüm de yapmayı düşünüyorum.
Peki market için ne önerirsiniz. Bir iş/seyahat amacıyla bir otele gitseniz en çok hangi ürünlere ihtiyacınız olur?
T
Üye518 yazı
26/08/2015 : 08:36:07#7
Web sitesi
Alıntı
Tıraş Bıçağı, deodorant, Roll-On, Hijyenik Kadın Pedi, gelen kişilerin yapısına bağlı olarak belki bebek bezi.
Butik Yapım çikolata şekerleme v.s. (Çok piyasa ürünü olmayacak ve kaliteli olacak yalnız)
Free Bag tarzında çanta ve pratik kullanımlı cüzdan v.s.
Butik Yapım çikolata şekerleme v.s. (Çok piyasa ürünü olmayacak ve kaliteli olacak yalnız)
Free Bag tarzında çanta ve pratik kullanımlı cüzdan v.s.
Tablo Uzmanından Alınır!
Ş
Üye437 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - yaris29 Önerileriniz için teşekkürler. Gazete satışının pek karlı olmadığını başkaları da söyledi Sigara ise %5 kar bırakıyormuş. Otelde dönem dönem arap turistler ağırlıklı olacak. Onlara yönelik yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi istanbul temalı ürünler, nazar boncuları, sal, eşarp, kolye gibi aksesuarlardan oluşan hediyelik eşya satışına yönelik bir bölüm de yapmayı düşünüyorum. Peki market için ne önerirsiniz. Bir iş/seyahat amacıyla bir otele gitseniz en çok hangi ürünlere ihtiyacınız olur? |
T
Üye518 yazı
26/08/2015 : 08:54:09#9
Web sitesi
Alıntı
Bu arada alkol satışını kesinlikle önermem zira 3/2'si otel olan bir yerde Otel işletmesi müşterisine Alkollü içeceği kendi satmak isteyecektir.
Sanki sıkıntıya sebep olabilir gibi geliyor.
Sanki sıkıntıya sebep olabilir gibi geliyor.
Tablo Uzmanından Alınır!
Ş
Üye437 yazı
Y
Yeni Üye9 yazı
Teşekkürler arkadaşlar. Önerilerinizi dikkate alacağım. Dükkan için kira ödemeyeceğim. İlk yıl elde edilecek karın belirli bir yüzdesi üzerinden ödeme yapacağım. Sonrasını konuşacağız. Dükkanda içki satışı olmayacak. Sigara satışı serbest. otelin taptk belgesini kullanacağım. Benim için tek maliyet çalışacak bir personel ve ürünlerin alımı için ödeyeceğim bedel olacak.
Çok kar elde etmek beklentisi içinde değilim. Ek gelir olsun istiyorum. Sanırım en büyük sıkıntı haftanın 7 günü aksam 10'a kadar çalışacak bir personel bulmam olacak. yada vardiyalı çalıştıracağım.
Çok kar elde etmek beklentisi içinde değilim. Ek gelir olsun istiyorum. Sanırım en büyük sıkıntı haftanın 7 günü aksam 10'a kadar çalışacak bir personel bulmam olacak. yada vardiyalı çalıştıracağım.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz