Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bayat Ekmek İşi

BaşlatanMADAGASTarih20/08/2015 11:44:47Yorum65

İlk mesaj
Yeni Üye32 yazı
Selam arkadaşlar , ben İzmir Bornova da yaşıyorum, bir arkadaşım vasıtası ile bayat ekmek satışı işine girdim , kendisi bu işi üç yıl yaptı, güzel de para kazandı , fakat başka bir sektörde daha fazla para kazanınca bu işi bana teklif etti , tabi ki benimde ek bir işe ihtiyacım olduğu için deneyelim dedim ve işi beğendim , tek başına biraz yorucu oluyor ama böyle hazır bir müşteri portföyü olan bir işi de kaçırmak olmazdı , sonuçta bütçeme katkısı oldu.Bu iş daha çok çiftçilere yani hayvan sahiplerine (küçük baş , büyük baş , kanatlı hayvan , köpek ) gibi hayvanları olanlara yönelik satışı olan bir iş .Benim burada sizlerden paylaşmanızı istediğim daha farklı kimlere yada hangi sektöre toptan bayat ekmek satabilirim , bayat dediğime de bakmayın 1 günlük yenebilecek durumda olan ekmek bunlar.Değerli bilgi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Allah hepimize hayırlı iş ve kazançlar nasip etsin inşallah.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
65 yorum
Üye107 yazı
Küp şeklinde kesi fırında kızartırsan uzun süre saklayabilirsin ve kış mevsiminde domates ile tarhana çorbasına daha çok katılıyor.
Ay başında bankaya maaş almaya giden mi yoksa o maaşları bankaya yatıran mı olmak istiyorsun?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye360 yazı
Yorumların tamamını okuyamadım, ama ben ekmeğe yön vermek yerine madem büyük baş hayvancıları geziyorsunuz ekmek satıyorsunuz onlardan da süt alıp satmanızı önerebilirim. Konu komşu derken açılırsınız. Hatta yakınlarda kasaplara paketleyip bırakırsanız 5 er litrelik onlar satışını da yapabilir. Aklıma gelen fikir bu...umarım yardımcı olur.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye360 yazı

Ayrıca şimdi okudum kızarmış ekmekle çorbayı bizim evde çok beğenerek tüketirler. Tam olarak hazırı olmadığından evde fırında kurutularak yapılır bu ekmekler. Ama bir günde toplasanız 1 ekmek kadar yenmez. Akşamdan akşama çorba olduğunda içine 1 avuç anca katılır. Tüketimi çok olmaz yani.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye229 yazı
sanırım konuyu açan arkadaş bu işi bıraktı.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er