Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bodrum Yada Marmariste İş Kurmak

BaşlatanugurkaanTarih03/09/2008 21:42:30Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
Bodrum ve marmaris sınırları içerisinde 20 30bin ytl sermaye ile farklı bir iş fikri ariyorum , bu bölgeleri tanıyan fikri olan herkesten bir fikir bekliyorum sevgiler saygılar ..

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye76 yazı
( MARİNA CAR RENTAL BODRUM )
Bodrum;da Kiralık Araç & Transfer Hizmetleri Arayışı İçindeyseniz Siz değil arayın biz Gelelim...!
Rez : 0532 6063913

http://www.marinacarrental.com
info@marinacarrental.com
Sorumlu Müd
Erdinç TEKİN

( MARİNA CAR RENTAL BODRUM )
IF YOU ARE LOOKİNG FOR RENT A CAR & TRANSFER İN BODRUM PLEASE CALL US WE ARE ON THİS NUMBER 0532 603913

MİSYONUMUZ
Çalışanlarımız ile birlikte, müşterilerinin memnuniyetini sağla**** sağlıklı gelişmeyi evrensel kalite ve standartlarda hizmetler sunmayı amaçlar.Bu suretle ülkesi, müşterileri, ortakları ve çalışanları için güvenilirlik, devamlılık ve saygınlık simgesi olmayı hedefler. Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir.Hizmetlerimize sahip çıkmak ve sonrasında müşterilerimizin yanında olmak asli görevimizdir…!
Devir Kiralama Devri

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Turizm
Yeni Üye18 yazı
en son tek direkli tekne yada yat mı deniyor pek anlamam ama onları sezonluk kiraya vermek çok çok iyi bir işmiş gerçi onların tanesine gene nerden baksan 100 bin euro vardır ama iki sezonda parasını çıkartıyormuş diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyroum

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye8 yazı

Merhaba ben ortacalıyım marmarisi gördüğüm ve duyduğum kadarıyla sadece yazlık iş yapan bir yer.Dolayısıyla 6-7 ay iş yapıp (tabi yapabilirseniz)daha sonrada cepten yemek zorunda kalacağınız bir yer.Malum muğla bölgesi sadece yaz sezonu fırsat tanıyor insanlara kışlık değerlendirilecek o kadar çok şey olmasına rağmen malesef yöneticiler ve turizm idarecileri bunu değerlendirmiyor.Öyle iş seçmelisinizki yazın turistlere kışında yerli halka hitap etsin.Zaten eski bereketli marmariste kalmadıya hoş;Bir iş kuran pişman birde kurmayan.Böyle bir hal aldı anlayacağınız.Bende ortacada tekel bayi açmak istiyorum şu aralar ve bunun araştırmasındayım.Yeteri kadar alkol satan yer var ama içkiyi ve içmeyi seven bir bölge olmamız en büyük sermayem diye düşünüyorum.Size şimdiden kolay gelsin.
live

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Turizm
Yeni Üye34 yazı
Fikirlerinizden dolayı teşekkür ederim , ticarete atılmadan önce birkaç yıl bir yerde çalışmam gerektiğine karar verdim. Umarım herşey gönlünüzce olur saygılar.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye13 yazı
arkadaşım
marmariste
şehirin
güzel
yerinde
35
adet
bungolow
war
sezonluk
kirala
biraz
masraf
yaparsan
sezonda
300bintl
kazanırsın
pazarcıkamer

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye433 yazı
bölgenizde yalıtım ve izolasyon ürünleri ile ilgilenmek ve bu tarz şikayetleri uygulama ile gidermek ve kazanç elde etmek isterseniz arayınız
0 541 745 85 95
mustafa sadık
bursa

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli