İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Balık Evi Açmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumB
Yeni Üye6 yazı
12/08/2010 : 10:11:04#1
Web sitesi
Alıntı
Ö
Yeni Üye5 yazı
12/08/2010 : 17:05:20#2
Web sitesi
Alıntı
Ocağı Izgarası bir sürü şeyi olabilir ama ilk aşamada her şeyin lüx ü yerine temizini kullanmak çok daha güzel olur.
Masa sandalye masraf olur belki ama artık insanlar kafa dinlicekleri salaş mekanlara hasret kalmış durumda..
Balık evleri izmirde çok iş yapıyor mesela hem gidip mekanda yemek hemde balık pişiriciliği yapmak çok avantajlı olabilir.
Artık bayanlar balığın kokusunu çekmek yerine dışarda yaptırtmayı tercih ediyor :)
Güzel bir reklam çalışmasıyla broşür dağıtımı ve web sitesiyle daha kurumsal bir şekilde başlayabilirsiniz
www.ozolgunsistem.com
Web Tasarım, Seo Google Çözüm Ortaklığı, Güvenlik Hizmetleri , Web Tasarım, İnternet Çözümleri
Web Tasarım, Seo Google Çözüm Ortaklığı, Güvenlik Hizmetleri , Web Tasarım, İnternet Çözümleri
E
Üye167 yazı
ne olur ne olmaz 30 000 ilk başta gereklidir , dekor ,malzeme görünmeyen masrafler vs , birde yerin önemi var , görünen popüler bir semtte olmalı.
herkese başarılar : )
K
Üye358 yazı
Antalya için bu sitede güzel bir arkadaşın fikri vardı incelemenizi tavsiye ederim konusu otellere sebze meyve tedarigi ve genel antrepo kurmaktı.
saygılar..
bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır.
B
Yeni Üye99 yazı
bence cok guzel iş bende su ürünleri müh. biz ihracat yapıyoruz, bende ileriki zamanda hem balık pişiricisi açmayı dusunuyorum. 30 milyar cok buyuk rakam ızgara,ocak 500 lt derın dondurucu(800 tl) teşhir dolabı 1000tl) masa sandalye sız hesaplayın yanı 15.000 tl ye cokta guzel bı yer acılabılır hemde 15ın ıcınde 7.000 tl lık aracta dahıl zarar etmessınız balık kg mı dısında pısırme basına 5 tl ucret alınıyo ankarada folyoya sarıp eve gonderıyolar sogumadan tuketılıyo.
T
Yeni Üye4 yazı
böyle bir işin aylık getirisi ortalama ne olur dersiniz ?
H
Yeni Üye60 yazı
bende bu işi araştırıyorum konuyu hortlatalım belki rağbet görür
F
Yeni Üye37 yazı
Yerine göre son derece isabetli bir iş olabilir... Ve hatta evlere balık+pişirme servisi bile mümkündür.
A
Yeni Üye2 yazı
arkadslar ben tokat ta balık evi dusunuyrum fıkrınızı alabılırmıyımm...
B
Yeni Üye1 yazı
bayanbalıkçı
A
Üye410 yazı
konu dışındayım ancak bu işlerin en büyük gideri dükkan kirası ,hava parası dekorasyondur malzemeler çok daha az tutar düşüncesindeyim ayrıca bu masrafları yaptıktan sonra cebinizdede bir süre iş yapmasanızda sizi idare edecek paranızın olması gerekir ,bence 15-30000 tl ile açmanız mümkün degil
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz