Arkadaşlar günaydın, Ben 3 ay sonra memurluktan istifa edip yurt içi ve uluslararası taşımacılık işine gireceğim. Araç seçimi konusunda yardımlarınızı ıstıyorum.
Axor veya scanıa dusunmuyorum..
-----1 ) 2010 veya ustu cargo 1838 T mi
-----2 ) 2010 veya ustu iveco 450 - 460 mı
fıyat ve masraf yönunden bu aracları dusunuyorum, kendim kullanmıyacagım şöför surecek.. ne dersınız hangısı daha uygun olur ?
1 yıl çekici sattım ivcodan uzak dur axor düşünmemen hata 2elde en az değer kaybeden ve herdaim elinden çıkarabileceğin araçtır.senede sıfırı 10000 üzerinde satrken pazarın %80den fazla paya sahiptir. kaç ade alıcaksın yuksek adetlerdeyse o zaman her markanın özel imkanları vardır ama 10 taneden az alacaksan hiç düşünme axor al fordda yakıttan canın yanar.yurtdışında parca bulaazsın yurtdışında arızalansa ne yapıcaksın? şöför seçimine dikkat et mumkunse referanslı yada tanıdık birini bul piyasa 10 lira veriyorsa şöföre sen 11 lira verki aracına kendı aracı gibi baksın.
fazla param yok yenı gırecem ıse dıyınce banada sanayıde bır usta onerdıydı ıveco yu.. Ford ada gırme dıyorsun yanı. pekı axor un euro 5 motoru hangı yılda baslıyor. hangı modelı almalı ?
Şöföre maaş + prim vermeyı dusunuyorum hem onun ıcın hem benım ıcın daha hayırlısı bu sanırım
ivecoların yakıtı yüksektir sadece 97 senesi modelleri çok iyidir, ivecolar sağlam araçtır ama yakıtı ve yedek parçası can yakar her yerde bulamazsın , axorların 1840 makbuldür zaten yanlış bilmiyorsam hepsi euro 5 motordur sıfırları euro 6 olması lazım son 1-2 yıldır uretılenler siz aracı alıp kiraya mı vericeksiniz yoksa nasıl çalışıcaksınız ?
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz