Ana içeriğe geç

Otomotiv, Makine - Özel

Tır ( Çekici ) Seçimine Yardım

Başlatanaykut0648Tarih22/05/2015 08:33:37Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye67 yazı
Arkadaşlar günaydın, Ben 3 ay sonra memurluktan istifa edip yurt içi ve uluslararası taşımacılık işine gireceğim. Araç seçimi konusunda yardımlarınızı ıstıyorum.

Axor veya scanıa dusunmuyorum..

-----1 ) 2010 veya ustu cargo 1838 T mi

-----2 ) 2010 veya ustu iveco 450 - 460 mı

fıyat ve masraf yönunden bu aracları dusunuyorum, kendim kullanmıyacagım şöför surecek.. ne dersınız hangısı daha uygun olur ?
aykut

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Asker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye385 yazı
1 yıl çekici sattım
ivcodan uzak dur
axor düşünmemen hata 2elde en az değer kaybeden ve herdaim elinden çıkarabileceğin araçtır.senede sıfırı 10000 üzerinde satrken pazarın %80den fazla paya sahiptir.
kaç ade alıcaksın yuksek adetlerdeyse o zaman her markanın özel imkanları vardır
ama 10 taneden az alacaksan hiç düşünme axor al
fordda yakıttan canın yanar.yurtdışında parca bulaazsın yurtdışında arızalansa ne yapıcaksın?
şöför seçimine dikkat et mumkunse referanslı yada tanıdık birini bul piyasa 10 lira veriyorsa şöföre sen 11 lira verki aracına kendı aracı gibi baksın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye67 yazı
fazla param yok yenı gırecem ıse dıyınce banada sanayıde bır usta onerdıydı ıveco yu.. Ford ada gırme dıyorsun yanı. pekı axor un euro 5 motoru hangı yılda baslıyor. hangı modelı almalı ?

Şöföre maaş + prim vermeyı dusunuyorum hem onun ıcın hem benım ıcın daha hayırlısı bu sanırım
aykut

Yeni Üye67 yazı

axor ların euro 5 motorlusu hangı yıl uretıme basladı ? axor al derken 1835 tenmı 1840 tanmı bahsedıyorsunuz
aykut

Yeni Üye67 yazı
.
aykut

Yeni Üye67 yazı
.
aykut

Üye385 yazı
ivecoların yakıtı yüksektir sadece 97 senesi modelleri çok iyidir, ivecolar sağlam araçtır ama yakıtı ve yedek parçası can yakar her yerde bulamazsın ,
axorların 1840 makbuldür zaten yanlış bilmiyorsam hepsi euro 5 motordur sıfırları euro 6 olması lazım son 1-2 yıldır uretılenler
siz aracı alıp kiraya mı vericeksiniz yoksa nasıl çalışıcaksınız ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret