bu iş çok dikkatimi çekiyor, benim sanayide tanıdığım, kaportacı,boyacı, oto elektrikçi, motor ustası tanıdığım var, yani başkasına 5 liraya yapılacak işi bana 3 liraya yaparlar, zatende aracım var, çoğu zaman, ucuz ufak tefek şeylere para bile almazlar,samimiyiz. Sorum şu, mesela adamın aracı var, büyük kaza yapmış ,belki de şaranpolden uçmuş, ben bir daha bu araca binmem, canımı zor kurtardım, elimden çıkartacam diyor, zatende internette de ararsanız bu tür ilanları bulursunuz, perte çıkmamış, hasarlı bir aracı alıp, yaptıtıp satmakla para kazanılabilir mi? ticari piyasada bayağı eskiyim, ticaretide çok iyi bilirim. Bu konudaki görüşlerini alabilir miyim? bu işi beni yormaz, sermayem var, aracı alıp, sanayiye çekerim, usta yapıp teslim eder. Yani diyelim ki piyasası 15 bin lira olan bir aracı 5 bin liraya aldım diyelim, 3-5 bin tl de harcadım. Bu aracı 15 bin tlye olmasa bile 13- yada 14 bin tlye satıp, 3-5 bin tl kazanabilir miyim? sanayiden kazık yemem, parçalarıda çıkma filan alabilirim. Yani ağır hasarlı araç piyasasının çok mu altında gider. Lütfen görüşlerinizi paylaşır mısınız?