Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Havalı Tüfekle Atış Yapılacak Ufak Bir Alan Fikri

BaşlatansermayesizgirisimciTarih26/04/2015 20:10:41Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Arkadaşlar fikrim ; Öncelikle işgaliye izni olsun , o tarz belediyeyle alakalı izinleri çok rahat halledebilirim. Bodrum , Antalya gibi tatil yerlerinde veya İstanbul'da Lunapark , Caddebostan plajı gibi yerlerde de olabilir 15m2 lik çok basit 3 tarafı kapalı bir platform kurmak istiyorum. Materyal masrafları , 4 adet havalı tüfek ve tabanca toplam 2 bin tl yi geçmiyor. Balon masrafıda olmayacak , Rulo kağıtlara benzeyen plastik materyaller olucak iple tahta vitrine bağlanmış şekilde onları vurucak müşteriler. Piyasaya göre çok ucuz bir şekilde ;

1 şarjör 20 vuruş 3 TL düşünüyorum ( 2 TL'si kar kalıcak )

Aynı zamanda örneğin 20 vuruştan 17 yapana ayıcık tarzı hediye , 20de 20 yapana örneğin 2 paket sigara gibi insanları gaza getiren fikirlerde aklımda

Yurtdışında 1.5 milyon nüfuslu bir şehirdeyim şu an bu tarz yerler yanyana çoklar ve devamlı da iş yapıyolar . Yeri düzgün belirlersem günde 60 ila 70 şarjör çok rahat olur fikrindeyim.

Fikriniz nedir ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye32 yazı
yapmak istediğiniz şeyi bende düşünüyorum. Mevcut poligonlar gerçekten neredeyse hiç boş kalmıyorlar sürekli birileri atış yapıyor.Havalı silahta olsa belirli izinleri almak gerekiyor diye biliyorum umarım istediğiniz herşey gönlünüzce olur
N$E

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Yeni Üye3 yazı
Teşekkürler destek içeren yorumuuz için ) Umarım sizin içinde gönlünüzce olur herşey .. Evet gerçekten hep iş yapıyolar .. İzin alındığını ilk kez sizden duydum araştırırım o konu hakkında.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci