Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

4000 Euro'ya Nasıl Bir İş Kurabilirim.

BaşlatanbulnesTarih07/01/2008 13:17:23Yorum14

İlk mesaj
Üye450 yazı
Arkadaşlar çalışmayı seven bir insanım.Girişimci ruha sahibim. Eşimde birebir görüşmelerde ve insan ilişkilerinde çok başarılı. 4000 €'ya kurulabilecek bir iş önerilerinizi almak istiyorum.Biz İstanbul'dayız.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye75 yazı
Merhaba şu iş fikrinizi bana da gönderseniz
birca

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye152 yazı

arkadaslar bu tarz seylerı burada paylasınız...

bana maıl at benı ara tarzı seyleri yapmayınız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Üye162 yazı
ayıp sizin yaptığınız bu siteyi aracı olarak görmeyiniz paylaşınız fikirlerinizi lütfen rica ediyorum.madem güsel iş fikrin var kafan çalışıyo
anlat bizde görelim yorum yapalım merak etme elimizde işi bırakıpta senin işi yapmayız haa ne ala ama elimizden geldiğincede yardımcı oluruz

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
sitede bir arkadaş iç çamaşırı(markalı) satışı yptığını yzmıştı fiyatlar cazip onları alıp elden (özellikle eşiniz) pazarlama yapabilir veya kirası çok yüksek olmayan bir yerde ufak bir dükkan açarak o sermayeyi iyi kullandığınız taktirde iş yapıla bilir daha olmadı sabit gideri düşük olan evlerin arasında dvd kira ve satışı yapabilirsin. fazla birşey istemiyor bu tarz yerler.

başarılar.

Üye450 yazı
Arkadaşlar bu incik-boncukların ve takı malzemelerin satıldığı dükkanlar konusunda bilgisi olanların varmıdır.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye122 yazı
bulnes arkadasım emınönunde sarkhan var çin pazaarı cok uygun dur ARTI BANADA 3-4 BINLIRAYA NASIL BIR İŞ ACABILIRIM FIKIRLERINIZI BEKLIYORUM LUTFEN GIYIM OLMASIN MAİLIL: timepost(at)hotmail.com
saitkocaoglu@gmail.com 0533 308 4939

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye20 yazı
selam arkadaslar benim dikkatimi ceken bir sey oldu paylasmak istedim rterzioglu ve bulnes arkadaslarimizin son gönderdikleri 10 yazilarina bakarsaniz ikiside 4000 - € ya nasil bir is kurarim basligini tasiyor bunun bir aciklamasi vardir herhalde benden kaynaklanan bir yanlislik varsa simdiden özür dilerim.Herkeze iyi calismalar

Yerleşim ALMANYA / BerlinMeslek Serbest meslek
Üye1714 yazı
bulnes - incik boncuk konusunda İstanbul / Eminönü pazarınından yararlanabilirsin. Kar marjı cok yüksek bir iş.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yeni Üye25 yazı
turşu+zeytin ve zeytin yagı elbette uygun bir yerde 15-20 mt2 lik bir dükkanla yapıla bilecek kar marjı hayli yüksek bir iş.

detay isterseniz lütfen mesaj atın elimden geldiğince bu konuda fikir vereyim.

saygılar.

Yeni Üye46 yazı
Merhabalar,
Egem Yenilenebilir Enerji Sistemleri Ltd.Şti. olarak Nano Teknolojinin hızla kullanılmaya başlandığı şu
günlerde ürünlerimizi İl Distribütörlerimiz ile paylaşarak büyümeyi hedefliyoruz. Distribütörlük şartları ve
detaylı bilgi için web sitemizi ( www.forexnano.com )ziyaret edebilir ya da 0 216 572 35 96 ,
ve 0 532 392 95 79 no'lu telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.

Mehmet Oral

Satış ve Pazarlama Koordinatörü
Mehmet Oral

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye10 yazı
Ben Almanyada yasayan birisi olarak sana bir konuda bilgi vermek isterim
- öncelikle bir dükkan-depo vs biryer tutman lazim. Almanyada (ev-isyeri farketmez) bir yer tuttugun zaman 1 aylik kiran pesin + 3 aylik kira bedeli de (kaution) depozito tarzi bir ödeme yapman lazim.yanii 800€ luk bir yer tutarsan 4.000 € nun 3.200ü buraya gider .
Türkiye gümrük birliginde olmasina ragmen bazi ürünlerde gümrük vergisi uygulanir, bunu da http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds2/taric/taric_consultation.jsp?Lang=de siteden inceleyebilirsin.

basarilar
Saygilarimla

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Yöneticilik
Üye574 yazı
sayın hamburgist;
ilanın veriliş tarihi, 07/01/2008, ilanın verileli 7 sene geçmiş, bence bu ilanı veren arkadaş ya bir işe atılmıştır.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye10 yazı
sayin ankara2929,
dogru diyorsunuzu vallahi :) ben de simdi farkettim. resmen arsive yazi yazmisim.
Saygilarimla

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Yöneticilik