Sakarya Üniversitesi'nde 2 yıllık Dış Ticaret bölümü okuyorum bu sene 2. sınıfım ve staj yapıyorum. Küçükte olsa gelir sağlamak için birşeyler yapmayı düşünüyorum. Bu forumu uzun zamandır takip ediyorum ve çok güzel paylaşımlar ve fikirler sunulduğu için sizlerin fikirlerini almak istedim.
Gebze'de Gümrük Müşavirliği firmasında stajyerlik yapıyorum ve ticaret yaparak gelir elde etmeyi düşünüyorum. Birikimim yok yalnız, stajer maaşım ve Kyk'dan aldığım kredi var
Esnafa hitap edebileceğim ürün olarak logosuz,baskısız, küp bloknot ve kalem satmayı düşündüm. Küp bloknot satmamın sebebi ise bakkal,manav,restaurant,mağaza,eczane,emlak vb. gibi işyerlerinde bloknotların kullanım sıklığı. Bu düşündüğüm satış için bir ekip oluşturmaya gerek duymuyorum açıkcası. Haftasonları İstanbul tarafında farklı semtlerde kendim sırt çantam veya el çantam ile satışını gerçekleştireceğim. Sizlerden ricam bu Küp bloknot ve tükenmez ya da pilot kalemi en uyguna baskısız olarak nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olmanız. Ya da başka ne tür ürünleri satabilirim fikirlerinizi benimle paylaşmanız. Şimdiden çok teşekkür ederim.
(Küp bloknot:1 tl - Pilot kalem:0,5 tl gibi temin ettiğim ürünleri 3 tl gibi bir fiyata satışını gerçekleştirdiğimde rahatlıkla kar edebileceğim)
Farklı iş önerileri olanlar da bilgilendirme amaçlı paylaşımda bulunursa sevinirim.
Düzce Üniversitesi
Uluslararası Ticaret
0546 645 25 10
Uluslararası Ticaret
0546 645 25 10