Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bodrumda İş Sektörü Ve Yaşam

BaşlatandarngloveTarih17/04/2015 17:27:32Yorum8

İlk mesaj
Üye335 yazı
selamlar bodrum güvercinlik tarafında kendime ait bir evim var, şu anda istanbulda oturuyorum ancak oraya taşınmayı düşünüyorum...İş sektörü olarak hangi kolu seçmem daha mantıklı olabilir yer olarak merkez çarşı mahallesinde bir iş düşünüyorum...

bodrumda yaşayanlardan fikir paylaşımı bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye29 yazı
Bu güne dek hayatınızı nasıl kazandıysanız öncelikli onu düşünün tabiki. İnsanın yapabileceği en iyi iş bildiği iştir.
Yok farklı bir iş yapacağım da diyorsanız elinizde bir sermaye olması lazım öncelikle.
Siz kaç para ile bir iş kurmayı düşünüyorsunuz, önce bunu bir tespit edin. Ona göre internetten araştırırsınız.
Bu sitede de pek çok konu var bu tarz. 50bine ne iş yapılır, 200bine ne iş kurulur gibilerinden. Kabiliyetleriniz ve olanaklarınıza
göre pek çok alternatif düşünebilirsiniz.

Bodrum halen gelişmekte olan bir yer fakat orada yaşayanların dediğine göre davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Yani yaşamak,
bir iş tutturarak para kazanmak kolay değil. Genelde orada yaşayanlar yılın 8 ayı çalışıp 4 ayını yatarak geçiriyor ve çoğunlukla
turizm sektörüne hizmet veriyor. Uzun lafın kısası çoook detaylı bir konu... Başarılar dilerim.
"Life is riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Albert Einstein

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye215 yazı
yapabilirseniz 10 15 odası olacak butik otel yada pansiyon işletmeciliği kazançlı ve zevkli olabilir..

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Yeni Üye31 yazı

Ben bodrumda yasiyorum bodrumda eviniz varsa iyi en azından fahiş ev kirasından kurtulmuş olursunuz tabii dükkan yoksa gene fahiş fiyatlardan yer kiralamanız gerekir ve ne iş yapacağınızda çok önemli burası tam bir risk iyi düşünün ve karar verin derim iyi günler
v#417;#645;#392;#652;#626;#417;

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Y?siz
Yeni Üye37 yazı
döner işine girebilirsiniz, bu işte tecrübeli biri olarak iyi bir sistem kurarsanız sezonda karlı bir iş yapmış olursunuz. detayları görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - volcano7777
Ben bodrumda yasiyorum bodrumda eviniz varsa iyi en azından fahiş ev kirasından kurtulmuş olursunuz tabii dükkan yoksa gene fahiş fiyatlardan yer kiralamanız gerekir ve ne iş yapacağınızda çok önemli burası tam bir risk iyi düşünün ve karar verin derim iyi günler

Bilgiler için çok teşekkür ederim , ev var evet ama dükkan maalesef yok ben denizci olduğum için yat kaptanlığı yada tur teknesi kaptanlığı yapmayı düşünüyorum ilk etapta...onun dışında merak ettiğim bodrumdaki dükkanlar sezon dışında yani haziran-eylül arası dışında iş yapıyor mu ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye150 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - darnglove
Alıntı Yapılan Metin:

Bilgiler için çok teşekkür ederim , ev var evet ama dükkan maalesef yok ben denizci olduğum için yat kaptanlığı yada tur teknesi kaptanlığı yapmayı düşünüyorum ilk etapta...onun dışında merak ettiğim bodrumdaki dükkanlar sezon dışında yani haziran-eylül arası dışında iş yapıyor mu ?

En güzeli bir tane tur teknesi almanız.

Yerleşim Türkiye / Tekirdag
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - FikretBulut
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - darnglove
Alıntı Yapılan Metin:

En güzeli bir tane tur teknesi almanız.

Hafta sonu yine araştırma yapmak birazda etrafı incelemek için bodruma gittim.Yavaş yavaş yoğunluk başlamış , taksici birkaç esnafla konuştum özellikle barla sokağında genelde kiracıların sadece sezonluk çalıştığını , dükkan sahiplerinin ise kışın neredeyse dükkanları doğru düzgün bile açmadıklarını söylediğine şahit oldum...Ama öyle yada böyle denemek istiyorum nasılsa kira derdi yok başka birşey yok , daha sonraki etapta kendi teknemi alıp tur işleri yapmak istiyorum bana en mantıklı gelen bu gözüküyor , onun dışında bodrumda esnaflık çok ama çok zor işte gerçekten...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf