Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tüp Ve Su İşine Girmek İstiyorum

BaşlatansayeedTarih24/03/2015 01:48:25Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye72 yazı
merhaba arkadaşlar tüp ve su satım işine girmeyi düşünüyorum. su hakkında internette çok bilgi verilmiş fakat tüp hakkında bilgi bulamıyorum. bu meslekte olan arkadaşlar veya bilen arkadaşlar tüplerin kaç paraya alındığını kaç paraya satıldığını nereden alındığını vs. yazabilirler mi konuya çok yabancıyım şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye72 yazı
bir tüpte ne kadar kar edebiliriz bilen yok mu ? Google da arattığımda gerçekten bulamıyorum bir tüpten ne kadar kazanıldığını.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye195 yazı
merhaba arkadaşım bulunduğum ilçede çok yakın arkadaşım bu işi yapıyor inan bana iki yıldır kurtulmaya çalışıyor tüp firmaları çok gaddar arkadaşım işe girerken bir sürü evrak imzalatmışlar işe yeni girecekya hevesli hiç bir evrağı incelemeden basmış imzayı şimdi sürünüyor kar marjı çok düşük bir nakit satış çok az nerdeyse tamamen veresiye bulaşmanı tavsiye etmem
TURŞUCU ŞEVO

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Gyda
Yeni Üye72 yazı

bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim peki bir tüpten ne kadar kazanıldığı hakkında bilginiz var mı? mesela ipragaz ?

Yeni Üye72 yazı
ipragaz 67,5 liraya satılıyormuş diye öğrendim. bize kalan ne kadar onu merak ediyorum.

Yeni Üye37 yazı
damacan dolum 1.5 2 lira tüp şuan aygaz 50 tl olması lazım 65 tylyedesatılıyor

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Esnaf