Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Vodafone Cep Merkezi Açmak

BaşlatanbaranoncelTarih02/03/2015 12:43:09Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Herkese merhaba,

İzmir'de Vodafone Cep Merkezi açmayı düşünmekteyiz. Silver ya da alt bayii değilde ana bayi olarak açmak istiyoruz.

Bu konu ile ilgili birkaç sorum olacak

- Bayilik için kiminle görüşmemiz gerekiyor? Vodafone'un merkezi ile görüştüğümde İzmir'den Çiğdem hanım diye birine yönlendiriyorlar ancak kendisiyle birkaç defa görüştüğümde bir sonuca ulaşamadık.
- Ana bayi açmak çok mu zor? Yanlızca mevcut bayilere mi veriyorlar? Yoksa bu tamamen şehir efsanesi mi?
- Dükkanı bulup bayilik istemek mi mantıklı yoksa nerenin daha çok ihtiyacını Vodafone yetkililerine sormak şartıyla, dükkan bulmadan mı?
- Vodafone Cep Merkezi açarken bizden istenen yatırım tutarı ortalama olarak ne kadar olur? Ne kadarlık teminat istenir?

Bu konuda bilgili arkadaşlar cevap verirse çok memnun olurum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye85 yazı
direk ana bayi açamassınız kardeşim önce alt bayi olup performansınıza göre yükselirsiniz ki geçenler de avea ile görüştüm bayilik vermiyorlardı turkcell ve vodafone ne durumdadır bilmiyorum ancak anladığım kadarıyla b işte daha önce bir tecrübeniz yok benim tavsiyem bilinmeyen iş yapılmaz bir kaç ay bir kaç cep telefonu dükkanında çalışmaya çalışısn bu 4. öperatör türkiye pazarına girin ce en kolay ve en ucuz ondan bayilik alırsınız ve ayrıca ilk zamanların da iyi para kazanırsınız pazarı eline almak için uygun kampanya lar yapar lar sizden bunlardan dolayı ve sırf meraktan abone olan insanlardan dolayı çok kolay hedef tutturur ve kar edersiniz. benim de bu sektörde bir tecrübem yok ama nacizane görüşlerim bu şekiilde umarım faydalı olmuşumdur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf