İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Bujiteri Çanta Dükkanı İçin Yardım İstiyorm. . .
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumI
Yeni Üye58 yazı
15/10/2012 : 23:51:10#1
Web sitesi
Alıntı
K
Yeni Üye4 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - iceman770000 Bende aynı sektörde Ankara'da iş yapmak için uzun süredir arayıştayım. Öncelikle 3-8 bin kira ile 300 bin nüfuslu bir yerde iş yapman çok zor gözüküyor. Daha küçük bir dükkanda, daha az bir sermaye ile başlamanda fayda var. Yada hazır kurulmuş devir eden yerleri araştırabilirsin. Ben şuan tanınmış bir marketin içinde 15m2 bir yeri kiralamak için görüşmeler yapıyorum. Bijuteri,çanta ve param yeterse parfüm koymayı düşünüyorum. Bayilik işine gelirsek, bayilik sisteminde hem kar marjı düşük hemde onlar ne mal verirse onu satmak zorundasın. Bu nedenden satacağın malı kendin araştırıp, getirip satarsan daha mantıklı olur kanağatindeyim. |
15m2 bir yerde çanta bujiteri ve parfum koymak zor olur çanta baya bir yer kaplıyor.Bayiliğin de bazı avantajı var iç dekarasyonu nu tamamen yapıyor gelen ürün barkodlu satış fiyatı uzerinde oluyor kendi programını pc ye yüklüyor belli bir sistemi var orda hangi üründen ne kadar var hepsini görebiliyorsun butun hersey sistemde yüklü oldugu için elemanın cep yapamaz artı elindeki ürün bittiğinde hemen sistemden istiyorsun ertesi gün kargoyla geliyor çeşit konusuna gelince incik boncuk tokadam tutun çanta parfum saat ve erkek ürünleride var 40 bin çeşitin üstünde ürün varmış satılmayan ürünü istediğinde geri verebiliyorsun ürün defolu çıkarsa da aynı kendi mağzanda bunları da düşünmek lazm belkim istediğin fiyatı verebilirsin ama defolu ve satılmayan ürünler de olacaktır.Bayiliklerin kar marjı da %70-100 arasında değişiyor..
A
Editör5590 yazı
16/10/2012 : 13:01:29#3
Web sitesi
Alıntı
Çanta işinde merkezden uzak ilçelerde belki sorun olmaz ama şehir merkezlerinde büyük şehir sınırlarında sıkıntı olmuyor mu ? Arada bir dolaşıp can yakıyorlar. Markaya şekil benzerliği bile bazen sorun oluyor. Bu tip bir detayı da aklınızın bir köşesine yazın bence.
tamnland.com
I
Yeni Üye58 yazı
16/10/2012 : 14:26:03#4
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - KARAASLANN
15m2 bir yerde çanta bujiteri ve parfum koymak zor olur çanta baya bir yer kaplıyor.Bayiliğin de bazı avantajı var iç dekarasyonu nu tamamen yapıyor gelen ürün barkodlu satış fiyatı uzerinde oluyor kendi programını pc ye yüklüyor belli bir sistemi var orda hangi üründen ne kadar var hepsini görebiliyorsun butun hersey sistemde yüklü oldugu için elemanın cep yapamaz artı elindeki ürün bittiğinde hemen sistemden istiyorsun ertesi gün kargoyla geliyor çeşit konusuna gelince incik boncuk tokadam tutun çanta parfum saat ve erkek ürünleride var 40 bin çeşitin üstünde ürün varmış satılmayan ürünü istediğinde geri verebiliyorsun ürün defolu çıkarsa da aynı kendi mağzanda bunları da düşünmek lazm belkim istediğin fiyatı verebilirsin ama defolu ve satılmayan ürünler de olacaktır.Bayiliklerin kar marjı da %70-100 arasında değişiyor.. |
Metrekare konusunda haklısınız. Ama sermaye az olup fazla risk almak istemeyince ister istemez küçük başlamak gerekiyor. Kendimce plan yaptım asıl işi bijuteri ve parfüm üzerine düşünüyorum. Çanta sadece gelen müşteriye çeşit sunmak için.Başlangıç olarak 200 adet çanta getirmeyi düşünüyorum. Yada bijuteri işine hiç bulaşmayıp sadece çanta ve parfüm olabilir. Şuan araştırma içindeyim. Dükkan bulmak çok zor, bulduklarımın da ya kirası çok uçuk, yada hava parası bizim bütün sermayeyi uçuruyor. Allah ikimizinde yolunu açık etsin. Buradan paylaşıma devam edelim
K
Yeni Üye4 yazı
AMİN İNŞ
B
Yeni Üye47 yazı
http://www.demirbijuteri.com/
demir bijuteri olabilir
onun alternatifi de var kübra bijuteri var
yine buna benzer onlarca firma var
hepsinde istisnasız aynı kurallar geçerli :)
ben size bahsedeyim
1) dükkan dekorasyonuna karışmazlar (minumum 100-150,000 tl ile giriş yaparsanız kendileri yaptırır)
2)hepsinde raflar ve stantlar ücretsiz kurulup yapılıyor
3)hepsinde kar marjı aynı
4) hepsinde ürünlerin satış fiyatı üzerinde geliyor üzerinde yazan fiyatın yarısına size satıyorlar
örnek yüzük 5 tl ise size 2,5 tl ye gelir 10 tl ise size 5 tl ye gelir
bunlar dışında ben kendim yapacam dersen karlılık çoğalacaktır bu sefer 1 e aldığını 3e satarsın ancak eksiği ve modayı sürekli takip edeceksin ayda 2 defa en az istanbula gitmen gerekecek o da epey bi masraf gerektirecek kazıklan ma ihtimalin olacak
bayi olursan sana standı kurarlar ayda 1-2 gelip eksiğini tamamlarlar satmayanı değiştirirler kırıkları iade alırlar hizmet 10 numara modayıda takip ederler
durum özetle bu
demir bijuteri olabilir
onun alternatifi de var kübra bijuteri var
yine buna benzer onlarca firma var
hepsinde istisnasız aynı kurallar geçerli :)
ben size bahsedeyim
1) dükkan dekorasyonuna karışmazlar (minumum 100-150,000 tl ile giriş yaparsanız kendileri yaptırır)
2)hepsinde raflar ve stantlar ücretsiz kurulup yapılıyor
3)hepsinde kar marjı aynı
4) hepsinde ürünlerin satış fiyatı üzerinde geliyor üzerinde yazan fiyatın yarısına size satıyorlar
örnek yüzük 5 tl ise size 2,5 tl ye gelir 10 tl ise size 5 tl ye gelir
bunlar dışında ben kendim yapacam dersen karlılık çoğalacaktır bu sefer 1 e aldığını 3e satarsın ancak eksiği ve modayı sürekli takip edeceksin ayda 2 defa en az istanbula gitmen gerekecek o da epey bi masraf gerektirecek kazıklan ma ihtimalin olacak
bayi olursan sana standı kurarlar ayda 1-2 gelip eksiğini tamamlarlar satmayanı değiştirirler kırıkları iade alırlar hizmet 10 numara modayıda takip ederler
durum özetle bu
D
Üye335 yazı
istanbulda en uygun fiyata toptan çanta nereden alınıyor ?
D
Üye335 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - leo091
eminonu yavasca sahin sokakta veya beyazitta bulursun |
açaba çinden getirtmeye değer mi ilk aşama için orada çok samimi arkadaşım var tamamen her aşamasıyla ilgilenebilecek...Yoksa beyazıt tarafından alıp satıp basit şekilde gelir elde etmek daha mı sağlam olur ?
D
Üye335 yazı
bilgiler için teşekkürler sanırım yakında çanta ve cüzdan işine başlıyorum , daha uygun çalışma saatleri ve uygunluğu olan bir sektör bulamadım
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz