İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Petshop Dükkanı Açmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorumA
Yeni Üye29 yazı
"Life is riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Albert Einstein
Albert Einstein
Ş
Üye437 yazı
D
Üye335 yazı
evet dedikleriniz çok doğru bende biraz araştırdım , internet gerçekten işi berbat bir hale getiriyor bütün avantajını siliyor bir anda...Sonuç yine sektör değişikliği :)
F
Üye150 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - darnglove evet dedikleriniz çok doğru bende biraz araştırdım , internet gerçekten işi berbat bir hale getiriyor bütün avantajını siliyor bir anda...Sonuç yine sektör değişikliği :) |
internet neden devantaj olsun, hem Dükkandan hem internetten satış yaparsınız.
B
Üye213 yazı
İnternet bir dezavantaj degildir senin için bir artıdır sahıbınden sanalpazar gittigidiyor n11 ve kendi sitenden urunleri entegre ederek dukkana azda olsa bir destek saglamş olursun . Ama sakin bu işin sadece e ticaret olarak gireyim deme sadece dukkana destek olarak dusun
Ş
Üye437 yazı
internet yönü dezavantaj derken,büyük markaları bu işin,çok fazla çeşit ve uygun fiyat olarak satış yapıyorlar internette.....çoğu da toptancısı zaten...atıyorum saka kafesi eminönünde 50 lira 75 lira,gitti gidiyorda otuz lira 40 lira.....en basiti.....mesela sen bayan giyim mağazan var,sana diyorlar ki git lc waikikiyle örnek,rekabete gireceksin....çeşit olarak,fiyat olarak......çok çok zor.....petshop yeni açtın,internette de pazar açtın diyelim,internette aylık olarak dükkanda içtiğin çay parası çıkmaz.....pastayı devler paylaşmış zaten....sana belki üstündeki damla çikolatalar kalır.....bence o da kalmaz......senin dükkanda 50 diyeceğini müşteri oturacak bakacak nete,görecek otuzbeşe kırka,yollayacak siparişi......seni o büyük firmalarla bir tutacak......bir de adın kazıkçıya çıkar......sana malın kaça geldiğini bilmez müşteri,sattığın fiyata bakar.....o firmanın elinde bin tane vardır,satıyordur otuzbeşe,misal,senin elinde yirmi tane vardır,sen elliye satıyorsundur,ha bilmez müşteri........uğraşmaya değmez.....çok güzel bir yer olur da belki.....kolay gelsin herkese.....
D
Üye335 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - şanslı internet yönü dezavantaj derken,büyük markaları bu işin,çok fazla çeşit ve uygun fiyat olarak satış yapıyorlar internette.....çoğu da toptancısı zaten...atıyorum saka kafesi eminönünde 50 lira 75 lira,gitti gidiyorda otuz lira 40 lira.....en basiti.....mesela sen bayan giyim mağazan var,sana diyorlar ki git lc waikikiyle örnek,rekabete gireceksin....çeşit olarak,fiyat olarak......çok çok zor.....petshop yeni açtın,internette de pazar açtın diyelim,internette aylık olarak dükkanda içtiğin çay parası çıkmaz.....pastayı devler paylaşmış zaten....sana belki üstündeki damla çikolatalar kalır.....bence o da kalmaz......senin dükkanda 50 diyeceğini müşteri oturacak bakacak nete,görecek otuzbeşe kırka,yollayacak siparişi......seni o büyük firmalarla bir tutacak......bir de adın kazıkçıya çıkar......sana malın kaça geldiğini bilmez müşteri,sattığın fiyata bakar.....o firmanın elinde bin tane vardır,satıyordur otuzbeşe,misal,senin elinde yirmi tane vardır,sen elliye satıyorsundur,ha bilmez müşteri........uğraşmaya değmez.....çok güzel bir yer olur da belki.....kolay gelsin herkese..... |
şu anda da esnaflık yaptığım için şanslı'ya tamamen katılıyorum , maalesef olan olay budur ve kazıkçı olursunuz işte buda internetin dezavantajı oluyor çünkü toptancılar aynı fiyata hem petshoplara hemde son kullanıcıya ulaştırıyor...
Ş
Üye437 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - darnglove
şu anda da esnaflık yaptığım için şanslı'ya tamamen katılıyorum , maalesef olan olay budur ve kazıkçı olursunuz işte buda internetin dezavantajı oluyor çünkü toptancılar aynı fiyata hem petshoplara hemde son kullanıcıya ulaştırıyor... |
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz