Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Özel Okul Açmak Hedef 2020

Başlatanbantun11Tarih14/02/2015 21:51:23Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Arkadaşlar Merhaba ben Hayvan çiftliği şuan lık yeni başladım büyük ilk olarak 1000 kapasiteli çiftlik kurmak istiyorum 4 sene sonrada yapıcam %50 kredi %50 peşinat yapmak istiyorum 400 bin peşin 500 Bin devlet desteği vs bunuda 1-2 sene içersinde ödemeyi istiyorum sonrasında da Özel okul açmak istiyorum Lise için. Ya para Biritkerek %50 falan Hayallerimde İş adamı olmak var hayalimde başarmak ve hırs var. ben 4-5 sene şuan köpek gibi çalışcam rezil olcam fakat.sonunda bişiyler başarmak istiyorum İş adamı Yem yurt için hem Yurt dışı ve de başarım Allahın izni ile.

Yaşım 20 şuuan :) Ve herzaman İş adamı olmak için başarmak istedim 15 yaşında başadı hevesim.Sadece özel okul diğil Özel okulu açtıktan sonra Çiftliği kapatmak istiyorum veya Komple satıp 1 Trilyona İnekleri vs Daha küçük 30-40 İneklik küçük yapıcam aylakçı Tutucam sonuçta Canlı büyük çiftlik.herşey olabilir. Özel okul gibi Güzell kaarlı Cafeterya Nakliyat işi Gibi çeşitli Yatırımlar yapmayı isityorum Okulu açtıktan 1-2 sene sonra borçları kapatıp 1 senede biritkip başka birşey öyle öyle 30-35 yaşına kadar ne yapabilrsem süreki çalışcazm. neyse sorum

1- Özel Okul maliyeti ne olur 2020 de. ? 1-1,5 Trilyona Güzel İzmir de açabilirmiyim ? ve Okadar öğretmen vs. olucak

2-Örnek veriyorum her öğretmene ozaman için 3000 bin tl olursa 30 Öğretmen 100 Bin aylık Müdür vs Öğretmen 30 Bin Elektirik Su 20 Bin Kömür vs.ve anlaşıcagım firmalar olcuak.

3- Mesela yıllık hesaba göre 1,5 Trilyon Gider var Gelir ne oluucak ? Sizce nasıl olur Fizilbilte yapabilirmisiniz?
asillar şımarmaz

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye3 yazı
10 yıldır özel bir okulda öğretmenlik ve eğitim danışmanlığı halkla ilişkiler ile ilgili çalışıyorum. Açmayı planladığınız okula öğrenci kaydının fiyatını belirlemeden yukarıdaki istediğiniz hiçbir sonuca ulaşamazsınız. Ayrıca gözle görülmeyen çok fazla gideri de hesaba katmanızı tavsiye ediyorum. Yani 30 öğretmen 1 Müdür 1 Md Yrd. 3 Hizmetli 1 Danışma-Sekreter, 1 Güvenlik. (Daha Mutfak vs. saymıyorum). Biz bugün 15.000 TL'den öğrenci kaydediyoruz. 200 Öğrencimiz var. Okul 6 yıldır zararla kapatıyor. Bir holding bünyesinde olduğumuzdan dolayı ayakta duruyor okul. Şunu unutmayın, Özel okul bir ticarethane gibi işletilmesi mümkün olmayan bir kurumdur. Kar etmez demiyorum ancak siz o okulu doldurana dek hep cepten yiyeceksiniz. Bu gücünüz ve cesaretiniz varsa hesabınızı yapıp deneyin...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Yeni Üye31 yazı
Samimi bir arkadaşımın 2 özel okulu var, kendisine ikinci okulu açarken şahit oldum, çok fazla ruhsat ile uğraştı, ve yatırdığı paraya göre kar marjı çok da yüksek değildi, ikinci yılı henüz bir kar etme söz konusu değil, sadece kendisini döndürebiliyor,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Üye345 yazı

osb lereözel meslek liseleri açablirsin ve bunnla ilgili kanunları incele yatrım gücün varsa hemen aç derim
eses

Yerleşim Türkiye / Eses