Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurtdışı En İyi Satış Sitelerini Nasıl Bulabilirim

Başlatanutkutku1Tarih17/01/2015 12:13:13Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye62 yazı
Merhaba,
Firma olarak yurtdışında ki büyük e-ticaret firmalarına halı tedariğini başlattık. Ciddi stoklar tutuyoruz.
Ancak başka girmek istediğimiz ülekelerin en iyi e-ticaret sitelerini bulmakta zorlanıyorum.
Bu sitelere nasıl ulaşabilirim. Bizim buranın Markafoni, Trendyol gibi sitelerini arıyorum
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye150 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - utkutku1
Merhaba,
Firma olarak yurtdışında ki büyük e-ticaret firmalarına halı tedariğini başlattık. Ciddi stoklar tutuyoruz.
Ancak başka girmek istediğimiz ülekelerin en iyi e-ticaret sitelerini bulmakta zorlanıyorum.
Bu sitelere nasıl ulaşabilirim. Bizim buranın Markafoni, Trendyol gibi sitelerini arıyorum
Saygılarımla

Yurtdisi Markafoni, Trendyol gibi siteler üzerinden o Ülkelerde Sirketiniz olmadan nasil satis yapmayi düsünüyorsunuz.?

Yerleşim Türkiye / Tekirdag
Üye215 yazı
avusturya-almanya için universal.at, otto.at (ikisi de aynı firmanındır), quelle.at, neckermann.at siteleri var. iletişim bilgileri vardır sitelerinde..

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Yeni Üye23 yazı

Merhabalar;
adresinizi koniks.com sitesinden aldım.
Biz Bayan Abiye üreticisiyiz. Firmamızın ihracatını arttırma amaçlı, yüksek komisyon karşılığında bizimle iş birliği yapmak isteyen ekip arkadaşları aramaktayız.

Firma bilgileri;

Faaliyette bulunduğumuz sektör: Bayan Abiye Kıyafetleri, Gece Kıyafetleri, Nişan elbiseleri İhracatı yapmaktayız. (Tamamında Üretici Firmayız)

Markamız: Evro, Robella, Ogibay

Web Sayfamız: www.evro.com.tr<www.evro.com.tr/>" rel="nofollow" target="_blank">http://www.evro.com.tr/>

Şirket Bilgi: Kuruluş 1994 ,Ciro %70 İhracat,

Evro Abiye Ltd. Osmanbey/ İstanbul

İletişim:

Tel: +90 212 230 69 54

Fax: +90 212 219 26 04

mail: evroabiye@gmail.com

Saygılarımla;

Yücel Gündem
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com
+90 555 995 13 39
www.evro.com.tr