İlk mesaj
Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel
Fiyatlar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorumK
Yeni Üye41 yazı
besi iişi için hiç te uygun bı zaman değil tavsiye etmem fiyatlar çok yüksek Karsta baskül 14 tl civarında nerde iş kurmayı düşünüyorsunuz
N
Yeni Üye4 yazı
O
Yeni Üye1 yazı
http://tarim-hayvancilik-haberleri.blogspot.com.tr/2011/02/besicilik-nasil-yapilir-besiciligin-puf.html
burdan bilinebilirsiniz ;)
N
Yeni Üye4 yazı
T
Yeni Üye16 yazı
iyi günler, büyükbaş veya küçükbaş hayvan almak istiyorsanız bulgaristandan temin edebiliriz, bilginize
N
Yeni Üye4 yazı
Hangi ırk büyükbaş hayvanlarınız var ve fiyatları nekadar?
2
Yeni Üye38 yazı
ben de ilk etapta 10 ad simental almayı planlıyorum ama kararımı veremedim hem sut hem et için iyi olduklarını soyluyorlar geçmişte biraz tecrübe edinmiştim
PARLAK
R
Yeni Üye1 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Nyc_mlt Birkaç ay içinde kurmayı düşündüğümüz büyükbaş hayvan besi çiftliğine ilk etapda 20 Simental veya Montofon 4-10 aylık danalar almayı düşünüyoruz. Kars ve çevresinde fiyatların daha uygun olduğu söyleniyor. Kars veya çevresinde 4-10 aylık Simental veya Montofon erkek dana fiyatları hakkında bilgisi olan varmı? Şimdiden teşekkür |
Merhaba , İzmir bölgesinde size simental ve montofon satabiliriz.PM ile iletişime geçebilirseniz memnuniyetle yardımcı olabilirim
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz