Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Zeytinyağı Makineleri

BaşlatanhabiblerliTarih28/11/2014 16:27:25Yorum26

İlk mesaj
Yeni Üye32 yazı
öncelikle merhaba. günlük yaklaşık 40-60 ton kapasiteli zeytinyağı üretim tesisi açmak istiyorum. planlamam için taşıma bandı, yıkayıcı, malaktör, dekantör , separatör , kazan gibi makinelerin güncel fiyatları gerekli. Ayrıca 2000 model üzeri 2. elde olabilir. Bu konuda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
26 yorum
Yeni Üye32 yazı
yokmu bilgisi olan, ortak arayan, makine satmak isteyen hıı.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ymalat
Yeni Üye32 yazı
zeytinyağcıların şuanda tam sezonu olduğundan başlarını kaşıyacak zamanları yok sanırım. Yada nasıl olsa iş yapıyoruz diye makine satacakta yok. ;))

Yeni Üye32 yazı

arkadaşlar bölgenizde kapanmış olan zeytinyağı fabrikaları hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi? Ne zaman çalıştığı önemli değil. Önemli olan birkez bile zeytinyağı üretim yeri olarak çalışmış olması. Ayrıcaa binası yıkılmış bile olabilir farketmez. Lütfen bilgilerinizi bekliyorum.

Yeni Üye10 yazı
şu an zeytinyağ fiyatları tavan yapmış durumda ve piyasada zeytin yok....Bursa İznik(sölöz) tarafında bi z.yağ fabrikasının kapandığını biliyorum ama detaylı bilgim yok...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?retmen
Yeni Üye32 yazı
teşekkürler gurmemm,

Yeni Üye32 yazı
güncel

Yeni Üye2 yazı
Zeytinyağı üretimini hangi ilde yapmak istiyorsunuz, şu an bazı illere devlet kurumlarının yüzde 50 destegi var ve kdv den muafsın.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye32 yazı
izmir-aydın

Yeni Üye54 yazı
Slm.herkese.arkadaslar bende araştırıyorum fabrika işini sıfırdan yada 2. El kaca mal olur ispanya
Veya italya ya bu iş için gitmeyi düşünüyorum.gezip görmek icin K.gelsin

Yerleşim Fransa / MontluconMeslek Turizm
Yeni Üye32 yazı
güncel

Yeni Üye32 yazı
güncell

Yeni Üye69 yazı
italyadan ikinci makineler almak icin bana yazabilirsiniz.

temelde insaat sektorunde olmak uzere bu isin ticaretini/araciligini yapiyorum. geride kalan 5 senede ise akliniza gelebilecek en alakasiz makineye kadar hepsinin aliminda tercumanlik yaptim.

milano, italya'da yasiyorum.

Yerleşim Türkiye / BodrumMeslek Ticaret
Yeni Üye32 yazı
nochrreq teşekkürler. Türkiyede çok fazla atıl makine olduğunu düşünüyorum. Özellikle 2. el makineleri yurt dışından getirmek pek aklıma yatmıyor.

Yeni Üye32 yazı
güncel

Yeni Üye32 yazı
güncelllll

Yeni Üye32 yazı
güncel

Yeni Üye32 yazı
güncell

Yeni Üye32 yazı
güncell

Yeni Üye32 yazı
güncel arkadaşlar

Yeni Üye61 yazı
Merhaba ben barcelonada yasiyorum makina markasi biliyorsaniz arastirabilirim. Simdi bakiyorum 1 2 gun icinde size bilgi veririm iyi gunler

Yerleşim Yspanya / BarselonaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye96 yazı

Merhaba
suanda zeytin ve zeytinyagi teknigi konusunda italyan makinalari tam otomatik birnumara iyi arastirmanizi öneririm
sakin haaaa.... cin mallarindan uzak durun derim bespara etmez avrupa makinalarinin kalitesi herzaman eniyisidir pahali olur ama birkere alirsin asla basin agrimaz adamlar yapiyor..bizim millet öyle bakiyor-))
saygilar

Yerleşim ALMANYA / BochumMeslek Serbest meslek
Yeni Üye48 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Almanya47

Merhaba
suanda zeytin ve zeytinyagi teknigi konusunda italyan makinalari tam otomatik birnumara iyi arastirmanizi öneririm
sakin haaaa.... cin mallarindan uzak durun derim bespara etmez avrupa makinalarinin kalitesi herzaman eniyisidir pahali olur ama birkere alirsin asla basin agrimaz adamlar yapiyor..bizim millet öyle bakiyor-))
saygilar

Dostum merhaba,

Şimdi olmadı bizim gibi Türk imalatçıların makinalarını unuttunuz söylemeyi. güzel şeyler başarıyoruz. merak etme. arada bi bizide hatırlarsan sevinirim :)
hikmetduman@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye96 yazı
hikmenduman -)) arkadasim
buraya gelen Türk yapimi makinalari görüyorum-)) benimde bransim.. makina ve sanayi dalinda ..teknik ve kalite bakimindan cin mali taklit makinalari bile daha iyi-)) biz sadece kendimizi kandiriyoruz belki birkactane yapan olabilir onlara sözüm yok..Tr de baska makina üreticilerinin montaji var..ama kahvelerde heryerde bos bos cene yorma bol-)) buraya sattiklari sadece sebze ve meyva

Yerleşim ALMANYA / BochumMeslek Serbest meslek
Yeni Üye48 yazı
hiç de değil. doğru kurumsal firmayı bul, lafa davranışa, seni ağırlamalarına bakma. sattıkları malın arkasında duran, yenilemesini yapan öğle bir iki tane değil artık yüzlerce var. ARGE si olan fabrikalar var. müşteriye özel üretimler var. uzun zamandır Türkiyeye gelmiyorsunuz galiba.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
adam akıllı sektörden anlayan yok sanırım :) bilgi vs öğrenmek isteyen ciddi düşününlere yardım ederim zeysin33@hotmail.com ulaşabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Gyda