Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Lastik Satış Ve Servisi Kârlımıdır?

Başlatanmustafa zaferTarih19/11/2014 23:01:08Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Tekirdağ merkez eski sanayii bölgesinin en hareketli caddesinde yola sıfır düzayek girişli 750 m2 dükkanım var, daha önce kereste ticareti yapıyor idim fakat veresiyeciler yüzünden bıraktım... Aklımdan lastikçi geçiyor fakat nedir nasıldır nereden almak gerek rekabet ortamı nedir görüşlerinizi bekliyorum... Başka iş fikirleri olan arkadaşlarda akıl verebilirler...

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye6 yazı
Avcılık (Kara ve Deniz) Malzemeleri satışı nasıl olur? Ben de şu an bu konu üzerinde araştırma yapıyorum. Sizin de görüşlerinizi almış olurum böylelikle.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
Bu işi dükkan komşum yapıyor gördüğüm kadarı işleri iyi, komşum yaptığı için bu işi yapmam doğru olmaz 30 senelik hukukumuz var... Benim görüşüm bu işi yapman için çok iyi esnaf olmalı hoşsohbet olmalı müşteri çekmeli ve çevreninde iyi olması gerek ayrıca av faaliyetlerine de katılmalısın, dükkanında dolu ve çeşidin bol olursa gerisi gelir, birde dükkanının konumu iyi olmalı...

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Serbest meslek
Yeni Üye11 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mustafa zafer
Bu işi dükkan komşum yapıyor gördüğüm kadarı işleri iyi, komşum yaptığı için bu işi yapmam doğru olmaz 30 senelik hukukumuz var... Benim görüşüm bu işi yapman için çok iyi esnaf olmalı hoşsohbet olmalı müşteri çekmeli ve çevreninde iyi olması gerek ayrıca av faaliyetlerine de katılmalısın, dükkanında dolu ve çeşidin bol olursa gerisi gelir, birde dükkanının konumu iyi olmalı...

adaş lastik işi çok iyi o bölgede faik diye bir çocuk var lastikçilik yapıyor o yada onun gibi bu iş te biraz pişmiş biri ile de iş birliğine gidersen hem çok yıpranma hemde tecrübe için ödemen gereken bir bedel olmaz
komşu hukukunu düşünmenden adam olduğun belli ben de tekirdağdayım tanışalım
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hayırlısını nasip etsin
lastik işi iyi çok iyi
Güven ruh gibidir, terk ettiği bedene asla dönmez

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Turizm
Yeni Üye51 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mustafa zafer
Tekirdağ merkez eski sanayii bölgesinin en hareketli caddesinde yola sıfır düzayek girişli 750 m2 dükkanım var, daha önce kereste ticareti yapıyor idim fakat veresiyeciler yüzünden bıraktım... Aklımdan lastikçi geçiyor fakat nedir nasıldır nereden almak gerek rekabet ortamı nedir görüşlerinizi bekliyorum... Başka iş fikirleri olan arkadaşlarda akıl verebilirler...

merhaba, ne yaptınız son durumunuz nedir? Lastik işine girdiniz mi?
Bahtsız Bedevi...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis