Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Soğuk Hava Deposu

BaşlatanalperturkaTarih06/11/2014 22:03:55Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Merhaba, 100 m2 lik bir soğuk hava deposu açmayı düşünüyorum. bunu yapmak için ne gerekir.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye7 yazı
bende bu konuyu araştırıyorum mantıklı geliyor ama detaylar hakkında bilgim yok biri bir şey dese bari. alper 60 m2 soğuk hava deposu 32 bin tl geçiyordu araştırdığımda maliyet hesabı açısından faydası dokunur belki diye söylemek istedim. fikir olarak güzel geliyor kısa zamana halci bir abimle görüşeceğim inşşallah sanada faydalı bilgiler getirmek dileğiyle :)

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye32 yazı
Karaborsacı ne kötü insandır. Zira o, Hz. Al­lah (malları çoğaltıp) fiyatları düşürdüğünde üzülür. Fi­yatları yükselttiğinde ise sevinir.»
yapılacak onca iş varken değer mi?
...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye68 yazı

aklımdaki iş sadece gecen 2 hafta 50 bin tllik yumuırta alsaydın bu hafta 70 bin tl idi...
cihan gürbüz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye18 yazı
m_korkmaz maliyeti yüksek gibi ama yinede farklı birşey öğrenirsen bekliyorum cevabını.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Gyda
Yeni Üye18 yazı
Bunu niye yazdın anlamadım :) kar etmeden niye çalışsınki insanlar ??
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alitrc
Karaborsacı ne kötü insandır. Zira o, Hz. Al­lah (malları çoğaltıp) fiyatları düşürdüğünde üzülür. Fi­yatları yükselttiğinde ise sevinir.»
yapılacak onca iş varken değer mi?

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Gyda
Yeni Üye98 yazı
Bende takip ediyorum.. konuyla ilgili bilgiler gelirse sevinirim..
kaan

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye195 yazı
sevgili kardeşim yapmak istediğin iş belirtiğin m2 için seni tatmin etmez limon ucuzken limon alayım demişsin 100 m2 bie depoya ne kadar ürün koyabilirsinki mantıklı olarak düşünürsen elektrik faturasını karşılayamassın.
ama soğuk hava odasını kurarsın altınada panelvan tarzı bir araba gidersin direk üreticiden bir kamyon yumurta alırsın koyarsın depona bir hafta on günde satarsın hem sirkülasyonu olur hem daha iyi kazanırsın başarılar
TURŞUCU ŞEVO

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Gyda