Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Erzurum'da Ne İş Yapılabilir ???

BaşlatanDadasogluTarih30/10/2014 10:10:03Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
S.a Ben ticaret yapmaya çok hevesli bir insanım.Hep ticaret yapmak istemişimdir.Ama düşüne düşüne kafayı yiyecem.Yıllardır düşünüyorum adam akıllı bir iş fikri bulamadım.Ben erzurum-oltu'da yaşıyorum.nüfus 30.000 ve kendime göre hatırı sayılır bir insan kitlem var.20-40 bin lira arası bir parayla bu memlekete uygun iş yapabilecek, batıda olupta buralarda olmayan açıldığı takdirde para kazandırabilecek ne iş yapabilirim acaba ???

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye8 yazı
Internetten Oltu taşı tesbih ve hediyelik ürünler satabilirsin

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Muhasebe
Üye145 yazı
közde piliç çevirme olabilir.bir araştır derim.www.paslanmazdizayn.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye11 yazı

S.a Ben ticaret yapmaya çok hevesli bir insanım.Hep ticaret yapmak istemişimdir.Ama düşüne düşüne kafayı yiyecem.Yıllardır düşünüyorum adam akıllı bir iş fikri bulamadım.Ben erzurum-oltu'da yaşıyorum.nüfus 30.000 ve kendime göre hatırı sayılır bir insan kitlem var.20-40 bin lira arası bir parayla bu memlekete uygun iş yapabilecek, batıda olupta buralarda olmayan açıldığı takdirde para kazandırabilecek ne iş yapabilirim acaba ???

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Memur
Üye215 yazı
oranın kışı sert olur.. araçlarla ilgili soğukla karla mücadele edici şeyler satan bir dükkan aç derim..

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Yeni Üye6 yazı
merhaba arkadaşlar kolaygelsin fındık kabuğu taptan işini yapıyorum isteyen olursa irtibata geçelim.
0531 260 48 71

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Ythalat / Yhracat