Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ford Connect İle Yapılabilecek Ek İşler

BaşlatanSherlockkkTarih23/10/2014 14:55:06Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
S.a arkdaslr bir hafta önce Ford connect marka araba aldık araba hususî Birçoğunuzun bildigi gibi arabanın arka tarafı çok geniş bende bu alanı ek iş yaparak değerlendirmek kendime ek kazanç sağlamak istiyorum benim aklıma sadece gömlek satmak gibi şeyler geliyor işlek bir cadde de başka ne gibi işler yapabilirim şimdiden hepinize teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye63 yazı
bence connectin bagajına seyyar bir pilav tezgahı yapılabilir. akşamları sote bir yerde pilav tavuk sat.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Yeni Üye16 yazı
arkadaşım dikkat et korsan taksi muamelesi görme.k belgesi al

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
Yeni Üye7 yazı

Aslına bakarsan bende böyle bir iş yapmayı düşünüyorum ama bahsettiğin ürünü satmak bu araçlarda zor olacagını düşünüyorum. Gömlek,Pantolon gibi ürünlerin denenmeden alınmayacağı konusunu unutmamak lazım. yaptığım araştırmalara göre gıda ve genelde 5 tl olan kullan at gibi ürünleri bu araçlarda pazarlamak daha mantıklı. Örnek teklik çorap magnet ve ufak ama albenisi olan ürünlerin satışları bu tarz araçlarda daha kolay olacaktır. geçen hafta bir deneme yaptım. bir tedarikçiden buzdolabı magnetleri alarak pazarın hemen girişinde şahsıma ait araç ile satışını gerçekleştirdim. satış oranlarını duysanız şaşırırsınız.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye18 yazı
Tavuk pilav yapmayı düşünmüyorum çünkü iş yapmak istediğimiz yere 20 metre mesafede seyyar bir tavuk pilavci var buzdolabı magnetlerinden başka ne gibi şeyler satabiliriz önümüz kış kışın rağbet gören bişeyler satmak istiyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye33 yazı
fabrika giriş çıkışlarında dört yol ağızlarında boza satabilirsin bardak hesabı...
Ziraat Mühendisi
0555 5541040

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Yeni Üye9 yazı
Aracın hususi ise yakın çevrenin, komşuların falan çocuklarına yada kendilerine bir nevi servis hizmeti sağlayabilirsin, benzini ve karını hesapladıktan sonra.
Milletim Doğudan Koptu Dört Bucak Savaştı, Altaylardan Attığım Ok Alp Dağlarını Aştı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye36 yazı
toptan kuruyemiş alıp 100 gr paketleyip cami önü okul iş çıkış yerlerinde satabilirsin
elk elektronik

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik