Bu iş ile uğraşan yada daha önce yapmış olan arkadaşlardan görüşlerini belirtmelerini isterim.
İlk mesaj
Bu iş ile uğraşan yada daha önce yapmış olan arkadaşlardan görüşlerini belirtmelerini isterim.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - karadags loksyonum dörtyol da köşe başı olmasada büyük bir süper marketin yanında ve otobüs durağı arkasında hemen. Benim en çok kafama yatan sebep sabahları işe gidenlerin servis bekledikleri bir yer olması. saat 07:00 ile 10:00 saatleri arasında çok fazla servis bekleyen insan var tam börekçi için düşündüğüm dükkanın önünde |
Yazıyı gönderen - karadags bu işler biraz da kısmet diye düşünüyorum, insanlara verdiğin hizmet memnun edici olursa servise binerken veya inerken olarak ayrım yapmaz, bildiği aklının yattığı yerden alır diye düşünüyorum. Birde insanlar servis beklerkende kahvaltılarını yapabilirler, durağı gözlemlemek çok kolay servisin geldiği anda çıkıp 15 sn de servise binebilir. |
Yazıyı gönderen - comandante1453 Aynı işi düşünüyoruz.Şu anda bende arştırma aşamasındayım.Kesinlikle franchise alma derim.Hiç bir sektör franchise konusunda tam oturmadı.Ayrıca Franchise mantığında aldığın ürünün benzersiz olması ve çok talep görüyor olması gerekir.Mc Donalds,Burger King ve bi kaç pizza markası haricinde alınmaz. Böreği her yerden alabilirsin.Dükkanında pişirmen lazım yalnız.Heryer derken tabii lezzet ve kar marjına göre tercih et derim.Ben şu anda gördüğüm her börekçiye oturup börek yerim,dışarıya satışları varmı sorarım. Çok maliyetli iş olmadığı için 2. şubenide çok kolay açabilirsin.Yani büyütülecek çok güzel bir iş.Az kalemde iyi kar bırakır.Bu arada bence kilit olay çaydır.Ben çayı kötü olan yerde börek bi daha yemem. Şimdilik izlenimlerim bunlar.Konuyu takir edip yeni bilgiler vermeye çalışırım. |