Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Börekçi Açmak

BaşlatankaradagsTarih01/05/2012 09:50:00Yorum33

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Loksayon olarak uygun gördüğüm ve ihtiyacı olduğunu düşündüğüm bir mahallede börekçi açmak istiyorum ancak kafama takılan sorular var.

Bu iş ile uğraşan yada daha önce yapmış olan arkadaşlardan görüşlerini belirtmelerini isterim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mduran
Sayın masal06 bu çıkardığınız maliyete %50 görünmeyen giderler %50 verilen el emeğinide eklediğinde piyasadaki fiyatlar normal düzeye geliyor bunu sadece ana maddeleri hesaplamakla olmuyor

Ben o hesabı yaparken annelerimizin mutfaktaki hesabıyla yaptım En kaliteli börekçi bile maliyeti düşürmek için annelerimizin evde kullandığı kaliteli malzemeleri zaten kullanmaz

Benim kabaca ortalama 3kg tepsisinin maliyetini 9tl hesapladığım
Su böreğine senin dediğin oranlarda Hadi Görünmeyen giderler ve El emeğinide ekle maliyeti %100 artarak 18 Tl olsun :) :) Şimdi kilosu perakendede ne kadara satılıyor sizde o fiyatları söyleyin :) ozaman durum açığa çıkar
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye103 yazı
Merhaba arkadaşlar.bende bulunduğum şehirde bir börekçi açmak istiyorum.acaba pişmemiş börek temin edebileceğimiz herhangi bir yer var mı Hatay da ikamet etmekteyim.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Tekstil
Üye103 yazı

Sorum günceldir

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Tekstil