Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Fas'ta Ticaret

BaşlatanRertürkTarih23/10/2014 09:50:28Yorum82

İlk mesaj
Üye165 yazı
Fas'ta bir müşterimiz ile ortak bir çalışma yapmaya karar verdik. Buradan Fas'ta ürün satmak isteyen firmalar ile ben kontak kuracağım ortağım orada ürünün tanıtımı ve ürün için müşteri bulma çalışmalarını yapacak. Ürünün tanıtmını elektronik ortamda görsel olarak veya katalog olarak değil bizzat depomuzda numune bulundurup göstermek istiyoruz. Stok yapmayacağız ama elimizde müşteriye göstermek için bir tane olsun istiyoruz. Fas'a ürün pazarlamak isteyen firmalar ile irtibat kurup görüşmek istiyoruz.

Daha önce Fas'a Ürün Satmak başlıklı yazımız ile bir yazı yayınlamıştık malesef 100 yoruma ulaştığı için yazımız yoruma kapandı şimdi Fas Ticaret Olanakları başlıklı yazımız ile devam etmek istiyoruz. Site yöneticilerinden ricamız bu duruma bir çare yokmu acaba?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
82 yorum
Yeni Üye60 yazı
Köşebent profil ve lama talebi var mı Fas ta ?
GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN AHMAK GELECEĞİNİ İNŞAA EDEMEZ ...

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Ythalat / Yhracat
Üye165 yazı
Bir ara oldu fiat tutmamıştı o şekil kaldı sn Blade

Üye165 yazı

Sayın blade bir ara Gürcistana profil veriyorduk sizin için sordum Karabük dç den tedarik ediyorlarmış sizede teklif geçeriz dediler bilmem rekabet edebilirmisiniz

Yeni Üye60 yazı
Sayın Rertürk ,
eğer müşteriniz Kardemir malı kullanıyorsa NPI220-550 mm arası kalınlık alıyordur o gruba da fiyat geçerim ama fiyat tutmayabilir. Yalnız 50 de 160 mm kalınlığa kadar talep edilirse tonaj a göre fiyatta başarı sağlarız .
İlginiz için teşekkür ederim ,
Saygılar.

Üye165 yazı
Rica ederim ticaret yapıyoruz ekmek peşindeyiz birbirimize yardımcı olmamız gerek. Fas ta reel ticaretimiz devam etmekte liste fiatı atabilirseniz oradaki alakalı firmalara ve Gürcistana sunarız. Yardımcı olabilirsemde mutluluk duyarım. Watsaptan atabilirsiniz 0535 1008976 Hayırlı Çalışmalar.

Yeni Üye60 yazı
Numaranızı kaydettim yarın format şeklinde hesabınıza fiyat geçeceğim fakat F.O.B. Olarak mı gönderelim yoksa namlun hesaplamamızı da istermisiniz? Eğer isterseniz hangi destinasyona indirelim .
Teşekkürler

Üye165 yazı
FOB gönderin sn blade ben teşekkür ederim. Kolay gelsin

Üye229 yazı
Sayın Rertürk Kazakistan Kırgızistan bölgelerinde faliyetiniz var mı?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Üye165 yazı
Sn ttcoalngsau Kırgızistan Kazakistan da faaliyetimiz yok. Fas Gürcistan özellikle Rusyada faaliyetimiz var. Bölgenin en büyük tekstil pazarı olan moskova açık pazarında toptan satış yerimiz var

Üye165 yazı
Sn mehmetselvi öncelikle fiat model kalite olarak rekabet edebilirmiyiz ürünleriniz ile o pazarlarda fakat ilk sırayı kesinlikle model alır moskovada 20 dolarada kot var 30 dolarada var bu bizim satışımız tabi bayan iç giyimde o bölgeye yetişemiyoruz

Üye165 yazı
Bir arkadaş telf etmişti fırat bey sizin vasıtanızla o arkadaşmı mehmet bey

Üye165 yazı
Evet doğru demiştim orda 18 dolardan başlıyor toptan satışlar burdan alım fiatı maksimum 10 dolar olmalıki kot yük olarakta ağır model tutar diyoruz tutmuyor parti malı olarak satıyoruz bazen inanın model numune ***ürsek bile müşteri beğendi alım oraya ulaşması o zaman zarfında müşteri su koyveriyor bazen mecburen ucuz pahalı elden çıkarıyoruz kotda durum bu ancak gidebilecek modellerden belirli adeti stokta bulundurursak olur yüz yüze konuşuruz üzerinde mehmet bey

Üye165 yazı
Yarın ordayız inşallah iç giyim çok önemli üretici arkadaşta gelirse memnun olurum

Üye229 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Rertürk
Sn ttcoalngsau Kırgızistan Kazakistan da faaliyetimiz yok. Fas Gürcistan özellikle Rusyada faaliyetimiz var. Bölgenin en büyük tekstil pazarı olan moskova açık pazarında toptan satış yerimiz var

İleri de gıda üzerine ihracat düşünürseniz haberleşmek isterim.Kolay gelsin Recai bey

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
Sn tcoalngsau,

Bizim Kazakistan ve Kırgızistan'da faaliyetimiz bulunmaktadır. Size hangi konuda yardımcı olabiliriz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
merhabalar arkadaşlar bende ticaret e girmek istiyorum fas asıllıyım istanbul da yaşiyorum 5.5 yıl tercumanlık da yapiyorum illetişim NO .05538522040

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Çevirmen