Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Fas'ta Ticaret

BaşlatanRertürkTarih23/10/2014 09:50:28Yorum82

İlk mesaj
Üye165 yazı
Fas'ta bir müşterimiz ile ortak bir çalışma yapmaya karar verdik. Buradan Fas'ta ürün satmak isteyen firmalar ile ben kontak kuracağım ortağım orada ürünün tanıtımı ve ürün için müşteri bulma çalışmalarını yapacak. Ürünün tanıtmını elektronik ortamda görsel olarak veya katalog olarak değil bizzat depomuzda numune bulundurup göstermek istiyoruz. Stok yapmayacağız ama elimizde müşteriye göstermek için bir tane olsun istiyoruz. Fas'a ürün pazarlamak isteyen firmalar ile irtibat kurup görüşmek istiyoruz.

Daha önce Fas'a Ürün Satmak başlıklı yazımız ile bir yazı yayınlamıştık malesef 100 yoruma ulaştığı için yazımız yoruma kapandı şimdi Fas Ticaret Olanakları başlıklı yazımız ile devam etmek istiyoruz. Site yöneticilerinden ricamız bu duruma bir çare yokmu acaba?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
82 yorum
Üye165 yazı
Sayın Lingerie Maria, ürünlerinizin burada gideceğini düşünüyorum. Şubat ayında Fas'a Bursa'dan konteynırlarımız çıkacak ürünlerinizin numunelerini isteyeceğim gelecek konteynırımıza atarız geldiğinde Fas'ta çalışma yaparım soran müşterilerimiz var. Özeldende mesaj atıyorum. Şuan Fas ve Cezayır'de inşaat mzl. her türlüsü, araç parçaları, pijama, eşofman, bayan iç giyim, küçük ev aletleri, hırdavat, içecek grubu, çocuklara hitap eden çikolata şekerleme tarzı ürünler, içecekler, ıslak mendil, peçete, üzerine ciddi müşteri potansiyelimiz portföyümüz var. Aslında her sektörde müşteri kontağımız var. Yerimiz mevcut. Ürünlerinizi sergileyebiliriz. Bir fuar düşünün 12 ay ürününüz sergilenecek kaç para ödersiniz çok ciddi paralar ödersiniz biz sizden parada talep etmiyoruz ürünlerinizi sergilemede müşteri bulma çalışmalarında bu fırsatı kaçırmayın derim sizde bizde kazanalım. Şubat ayında çıkacak konteynırımızla numune gönderip Fas'la ticaret yapmak isteyen herkesin ürünü alınıp yerimizde sergilenip pazar araştırması yapılacaktır.

Herkese iyi Çalışmalar.

Yeni Üye3 yazı
elimdeki muadili olmayan ve avrupayada pazarladığım ürünleri fas a pazarlayacak arkadaşlar varsa ortak hareket edebilirim ilgilenen arkadaşlar
05071407030 nolu telefondan bana ulaşabilirler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye165 yazı

turk5

MALAY IMPORT EXPORT S.A.R.L

Bizim kardeş

Üye165 yazı
Arkadaşlar, daha önce belirtmiştim Fas'ta pazarlama ekibimiz var. Piyasanın durumuna göre Türkiye'den ürün ***ürüyoruz. Burdan birçok arkadaşla reel iş yaptık sağolsun bir çok arkadaşla bir içeri bir dışarı çalıştık. Her arkadaşa dömeye çalıştım. Dönemediklerim yoğunluktan dolayıdır. Haklarını helal etsinler gönül koymasınlar. Bazen fiat tutmadı çalışamadık. Talep çok çeşitli üründe oluyor bir çok firma ziyaretimize geldi biz gittik velhasıl bazı arkadaslar ile irtibat kuramadık yani zamandan dolayı görüşemedik. Şimdi acil haftalık bay, bayan pijama, eşofman takımı, bayan iç çamaşır, eşarp arayışımız var. Alımlarımız haftalık ve devamlı olacak. Ayrıca pazarlama ürünlerimize küçük ev aletleri, tava,tencere takımı,halı eklemek istiyoruz. Oto parça ve çocuk çikolata gurubumuzu çeşitlendirmek istiyoruz. Bu noktada dediğim ürünlerde ve o bölgede iş yapmak isteyen firma ve şahıslarla irtibat kurarak düzgün ticaret yapmak istiyoruz. Biz 10 senedir o bölgedeyiz tecrübemiz büyük yerimiz var pazarlama ağımız var. İsteyen arkadaşlar Fas ziyaretimizede gelebilir bizi sorabilirler. Herkese Bereketli Bol Kazançlar.

Yeni Üye15 yazı
Selamlar yazılan yorumlardan çok farklı olarak bayan deri ayakkabı imalatı. Var çok entersan oldu ki dün geçen hafta fransadaydım rehber bana fas a ayakkabı neden satmıyosun dedi şimdi sizin yazınızı da okuyunca yazmak istedim ilgilenirseniz görüşebiliriz iyi çalışmalar
reginashoes@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye165 yazı
Sayın reginashoes, Fas in yarısı Fransa'da Fransız sömürgesi bir ülke kısmen Fransız kültürü hakim Fas'ta her ürünü satarız her sektörde hemen hemen araştırmalarımız oldu. Tek sorun fiat tutturmak. İstekli firma ve arkadaşlar numune ve fiat gönderebilir bir çalışma yapabiliriz. Bu ay konteynirimiz cikacak numune ve fiat gonderirseniz seve seve bakarız ayrıca bay bayan pijama, eşofman,bayan iç çamaşır,eşarp arayışımız devam ediyor. Şirketler profesyonel pazarlamacı, danışmanlara, yani bölgede tecrübeli kişi ve şahıslara ciddi rakamlar ödüyor olanaklarını seferber ediyor biz ücret talep etmiyoruz yerimiz de mevcut ürününüzüde sergileriz diyoruz hala numuneden bile ücret talep edecek derecede arkadaşlar yazmasın lütfen. Demekki danışmanlık ücreti talep etmemiz gerekiyor sözleşme yapmak gerekiyor bundan sonra öyle taleplerimiz olacak yoksa ciddiye alan olmuyor. Çok enteressan bir durum.

Herkese Hayırlı Cumalar, iyi çalışmalar.

Yeni Üye1 yazı
Oto bakım , oto temizlik, endüstriyel temizlik, aerosol ürünler (balata temizleme spreyi, sıvı gres, pas sökücü, genel yağlayıcı, emniyet kemeri yağlayıcı, fitil lastik yenileyici, elektronik motor temizleyici v.b.), yakıt katkıları, enjektör temizleyiciler, motor yağ katkılarının üretimini yapmaktayız. kalite konusunda dünyanın en iddialı markası würth ile yarışacak kadar iyiyiz. İlgilenirseniz yeterli sayıda numune gönderebilirim.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Sanayici
Üye165 yazı
Sevgili samanyolu39, ürünleriniz Fas'ta gider. Özelden de yazdım. O bölgede araç parça, aksesuar ve oto bakım ürünleri gider. İnşaat mlz. gider. konfeksiyon gider. Çocuk gurubu çikolata, içecek grubu v.s yani her ürün gider. Cezayir, İran, Tunus, Kuveyt v.s bölgelerde de kontaklarımız partnerlerimiz pazar hakkında tecrübemiz var fakat oralarda yerimiz yok Fas'ta faal yerimiz var.

Herkese İyi Çalışmalar

Yeni Üye11 yazı
merhabalar ben fransada yasiyorum esnafim fransada pazarlamak isterseniz beraber calisabiliriz lacornedor76@gmail.com tel 0033 973 57 73 20 ismail arslan

Yerleşim Fransa / NiortMeslek Esnaf
Üye165 yazı
Acil bay, bayan, pijama, bay, bayan, çocuk, esofman, bay, bayan, iç çamaşırı, bay, bayan, çocuk yazlık tİşört arayışımız var. Ciddi üretici ve toptancılar ile görüşmek istiyoruz müşterilerimiz bir hafta Türkiyedeler. 0532 344 4200

Yeni Üye35 yazı
SLM RERTÜRK YAZINIZ İLGİMİ CEKTİ SİZE BAYAN AYAKKABI MUMUNESİ VEREBİLRİM İSTERSENİZ roswellshoes@hotmail.com dan iletişime gecelim yada 0538 607 42 62 den arayın konuşalı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye165 yazı
Sayın akaid çok memnun olurum iletişime geçelim gitmeden numune ve fiyatı görüşelim iddia ediyorum fas pazarından memnun kalacaksınız

Üye165 yazı
Sayın koniks üyeleri, bizim bir çok arap ülkesi ile ticari ilişkilerimiz iyi, partnerlerimiz mevcut çoktan içinde bulunduğum, 8 ülkeden ( Dubai, Fas, Cezayir, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ) ciddi alıcı ve şirketlerin katılım gerçekleştireceği fuar organizasyonumuzda stand açmak isteyen üretici firmalar ile görüşmek isteriz. Zamanımızın kısa olması nedeni ile geri dönüş yapacak firmalardan ricam tel. no bırakmamaları zaman açısından bazen dönme şansımız olmuyor. Ciddi çalışma yapmak isteyen firmalardan ricam gerek kendilerine yapacağımız ziyaret gerekse onların bizi ziyaretleri şeklinde yüz yüze görüşme yaparak yapılabilinecek çalışmaları istişare yapmak isteriz.
0532 3444200
Herkese Hayırlı Bol Kazançlar.

Yeni Üye30 yazı
Merhaba Arkadaşlar,
Biz Fas’ta kurulmuş bir Türk ithalat ihracat şirketiyiz.Yurt dışında çeşitli ülkelerle , çeşitli ürünler için anlaşmalarımız bulunmaktadır.Anlaşmalı olduğumuz kurumlar şahıslar değil direkt olarak fabrikalardır.Ürün teminlerimizi direkt fabrikadan yapmaktayız.İthalat ve ihracatını yaptığımız ürünlerimizin başında
pirinç,
şeker,
tavuk,
tavuk ayağı ,
ayçiçek yağı ve diğer yemeklik yağlar,
baklagiller,
diğer yağ çeşitleri,
redbull ve alkollü içecekler,
buğday ,
domates salçası ,
ton balığı ,
çimento gelmektedir.Her türlü ihtiyacınız için ozge@viagroupesarl.com veya murat@viagroupesarl.com e mail adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.Ayrıca alıcılar ile direkt olarak bağlantıda olan arkadaşlara da ürün temini konusunda yardımcı olabiliriz.
SAYGILAR
Via Groupe Sarl Import Export
www.viagroupesarl.com
ozge@viagroupesarl.com

Yerleşim Fas / TangerMeslek Ythalat / Yhracat
Üye165 yazı
26-29 Mayıs 2015 Tarihinde I. Türk-Arap Ev Tekstili, Dekorasyon, İç Mimari, Mobilya Fuarı
İkili Görüşme, Alım Heyeti Organizasyonu ve II. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri
ve Teknolojileri Fuarı , İkili Görüşme, Alım Heyeti Organizasyonu düzenlenecektir.

26-29 Ekim 2015 Tarihlerinde I.Türk-Arap Hazır Giyim, Tekstil, Konfeksiyon, Deri, Ayakkabı, Çanta
ve Teknolojileri Fuarı, İkili Görüşme, Alım Heyeti Organizasyonu
26-29 Ocak 2016 Tarihlerinde 3.Türk-Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı, İkili Görüşme, Alım
Heyeti Organizasyonu ve I.Türk-Arap Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarı, İkili Görüşme, Alım
Heyeti Organizasyonu düzenlenecektir

Organisazyonlarımız Sheraton Otelinde düzenlenmektedir.

Daha önce 2014 yılında gercekleşen üç organizasyonumuzun her birine 500 Arap firması getirilmiş,
Türk Firmaları toplamda 1500 Arap firması ile iş görüşmelerinde bulunmuştur.

Üretici firmalar için ciddi pazar olan ülkeler ile kontak noktasında bulunmaz bir fırsattır.

Yeni Üye22 yazı
5 yılı aşkın zamandır dubaide yaşayan türk arkadaşlar olarak 2 şirket sahibiyiz, bir çok sektörde faaliyet göstermekteyiz. aynı zamanda dubai konusunda danışmanlık hizmetleride vermekteyiz. Buraya taşınmayı-burada yaşamayı-burada iş kurmayı düşünen herkese danışmanlık hizmetleri veriyoruz. Sizler için dubaide oturum alıyor, şirketinizi kolaylıkla kurulumunu saglıyoruz. Talepleriniz için özelden mesaj atabilirsiniz.
Global Expo Management Group Dubai-UAE

Yerleşim Birle?ik Arap Emirlikleri / DubaiMeslek Dany?manlyk
Üye165 yazı
Türkiye'de üretilmeye medikal malzemesi varmı acaba bu sektörde olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Yeni Üye23 yazı
Merhaba Rertürk.
Ben Türkiye de spor ayakkabı üreticisiyim.
Fason imalat yapmaktayız. Her türlü spor ayakkabı üretme potansiyelim vardır.
Mümkünse Fas da sizinle birlikte çalışmak isterim.
Bu konuda bir fikir belirtirseniz memnun olurum.
Saygılar.
saholu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye165 yazı
Spor ayakkabı tutar o bölgede 0535 1008976 ara kardeşim görüşelim

Üye165 yazı
Su an orada ucuz spor ayakkabılar12 $ biz araç parçalarında pazar yapıyoruz o sektör çok iyi Turkiyede servisler çoğaldı parçacilik bitti orada cok iyi ama diğer sektörlerden talep geldikçe değerlendiriyoruz üretim olmayan bir bölge ihtiyaç çok

Üye165 yazı
Turkiyede de bir iş kurmayı düşünüyoruz ayakları yere basan fizibilite çalışmaları yapılmış sadece finansi aşamamış arkadaşlar ile çalışmak isteriz

Üye165 yazı
Merhaba arkadaşlar fas için elektrikli küçük ev aletleri tencere setleri fırın seramik ve çelik tencere setleri lazım bunların üretimini toptan satisini yapan yada bunları uygun alabileceğim yerleri bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum

Üye223 yazı
Bina iç ve dış cephe boyası ve sanayi boyası fabrikamızdan istemeniz halinde kendi isminizde boya üretiriz,yeter ki ticaret yapalım.Saygılar sunarız.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Üye165 yazı
Arkadaslar rusya icin aylik ortalama 4 veya 5 bin adet alt ust tk bayan ic giyim lazim sektordeki toptanci ve uretici arkadaslar ile irtibat kurmak istiyoruz istedigimiz urunlerin resimleri ve fiat araligi kendilerine bildirilecektir. Herkese hayirli ramazanlar

Yeni Üye1 yazı
Merhaba ben genç bir girişimci adayıyım buradaki yorumları okuduğumda oldukça toy kaldığımı düşünüyorum bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var üniversiteden yeni mezun oldum ekonomi bölümünden. gecen hafta fastan geldim gezmek için gitmiştim fakat derinin ucuzluğu beni biraz şaşırttı ve bunun ticaretini düşünmeye başladım. Yada giyim üzerine türkiyeden ihracat yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkürler
isilayboyaci@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye165 yazı
Evet deri ucuz oranin halki et ve tatliyi çok tüketir tarim ülkesi sanayi üretim yok inşaat mlz giyim elektronik eşya mobilya vs ***ürebilir üretim yapabilirsiniz mobilya mutfak dolabi PVC doğrama orada daha yeni yayginlasiyor biz orada meknesteyiz Fas afrikaya acilan kapi ve ticaret yönünden güvenli bir ülke üretim ve ticaret yapilabilr tabi iyi analiz yapmak gerekir çok dolandirilanlarda oldu iç kapi çelik kapi mobilya giyim küçük ev aletleri vs birçok urun goturduk şuan çok eski tarihlerde Türkiye de mahallelerde araçlar ile satis yapanlar vardi biz orada şuan o isi yapıyoruz orasi bizim 15 20 sene gerimizden geliyor sormak istediğinizi yardimci olmami istediginiz konuyu furkansu_@hotmail.com adresine yazarsaniz yardimci olurum isilay kardeşim

Yeni Üye60 yazı
Çay kazanları lazım olursa Fas teslim fiyat verebilirim Demir Çelik konusunda da görüşmek isterim
Saygılar
GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN AHMAK GELECEĞİNİ İNŞAA EDEMEZ ...

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Ythalat / Yhracat
Üye165 yazı
Sayın blade demir çelik üzerine bir ara çalışma yapmıştık fiat tutturamadık fasta en büyük rakibimiz ispanya yakın ve ucuza mal ettikleri için bizi saf dışı bırakıyorlar avrupa ürünleri zaten sıfır sayılacak vergi ile giriyor Türk ürünlerinde yüzde 60 70 lere kadar çıkıyor vergi çay kazanları gitmez burda ama üretim için değerlendirilmesi gereken bir ülke

Üye165 yazı
Merhaba arkadaşlar devamlı olacak şekilde bay bayan kuaför mlz lazım şampuanından makasından fondetine kadar hepsini tek yerden temin etmek istiyorum bu sektördeki arkadaşlar ile acil irtibat kurmak istiyorum.