Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Fas'ta Ticaret

BaşlatanRertürkTarih23/10/2014 09:50:28Yorum82

İlk mesaj
Üye165 yazı
Fas'ta bir müşterimiz ile ortak bir çalışma yapmaya karar verdik. Buradan Fas'ta ürün satmak isteyen firmalar ile ben kontak kuracağım ortağım orada ürünün tanıtımı ve ürün için müşteri bulma çalışmalarını yapacak. Ürünün tanıtmını elektronik ortamda görsel olarak veya katalog olarak değil bizzat depomuzda numune bulundurup göstermek istiyoruz. Stok yapmayacağız ama elimizde müşteriye göstermek için bir tane olsun istiyoruz. Fas'a ürün pazarlamak isteyen firmalar ile irtibat kurup görüşmek istiyoruz.

Daha önce Fas'a Ürün Satmak başlıklı yazımız ile bir yazı yayınlamıştık malesef 100 yoruma ulaştığı için yazımız yoruma kapandı şimdi Fas Ticaret Olanakları başlıklı yazımız ile devam etmek istiyoruz. Site yöneticilerinden ricamız bu duruma bir çare yokmu acaba?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
82 yorum
Üye165 yazı
Merhaba arkadaşlar Fas'tan iadei ziyarete bir yapsat firması ve orada çok eski yıllarda Türkiye'de kapı kapı dolaşıp pazarlama yapan bir firma gelmektedir. Yapsat firması çelik kapı iç kompozit kapı mutfak dolabı ve pvc doğrama için gelmektedir tabi bunun yanında kullanacağı birçok ürün var. Evlere pazarlama yapan firma ise evlere satışı yapılabilecek ürünler bakmaktadır. Önümüzdeki pazar İstanbulda bir otele yerleştirip sabahında gezdirip görüşmelere başlayacağız. İnşallah başarılı oluruz.

Üye433 yazı
merhaba size üretimini bursada yaptığımız dekoratif ısı ve ses yalıtım özellikli iç cephe elyaf duvar sıvaları verebiliriz.
http://hizliresim.com/dqrB3n
http://hizliresim.com/4RAzrq
http://hizliresim.com/NbXDAL
http://hizliresim.com/2Qda1d
http://hizliresim.com/nGdlMB
http://hizliresim.com/Z163dg
http://hizliresim.com/q20vBB
http://hizliresim.com/OdbDMz

ürünlerimizin 500 e yakın renk ve deseni kodlanmış olarak mevcuttur.kartela sından kod ile ulaşılabilir.
1 poşet içeriği 10 lt su ile harmanlandığında 5 m2 alan kaplayacak sıva elde edilir.çok iyi ısı yalıtımı ve ses yalıtımı sağlar.uzun yıllar kullanışlıdır.dekorasyonda halı,perde,mobilya renklerine kombinasyon sağlar,şık mekanlar oluşturur.
uygulaması çok basittir.gerektiğinde sünger ve köpüklü su ile silinebilir veya elektirik süpürgesi ile süpürülebilir.tamiri çok kolaydır.
üzerine yeniden farklı desen ve renk uygulanabilir.
eğer bir süre sonra boyaya dönüş gerekir ise üzerine alçı çekilip boyanır.
türkiyede satış fiyatı son uygulayıcıda uygulama dahil m2 si 18-25 tl arasında uygulanıyor.yani bir torba 90-125 tl arasında duvara uygulanıyor.
toptanda torba 35-50 tl arasında satıyoruz.
yani kar marjı iyidir.

selamlar

+905051202200
mustafa /Bursa

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Üye165 yazı
Merhaba arkadaşlar Fas'tan gelen misafirlerimizi gezdirdik inşaat malzemeleri iç kapı, çelik kapı, pvc doğrama, plaka sunta anlaşmaları yaptık. Çoktan hayata geçirmek istediğimiz proje için bir yer tuttuk Mekneste iyi bir lokasyonda Fas'ta ürünlerini satmak isteyen firmaların ürünlerini sergileyeceğiz pazarlamasını yapacağız. Konuyla ilgilenen bir uyku seti firması ile anlaştık kendisi bir konteynır ürün gönderecek orda kapı kapı dolaşıp ürün satan firma ile ortak hareket deceğiz ürün sergilenip hemde evlere tanıtımı yapılıp pazarlaması yapılacak. Küçük ev aletleri firması tencere tava firması v.s gibi firmalardan teklifler geliyor zaman olmadığı için görüşemedik. Orada üretim yapmak istiyoruz mutfak dolabı pvc doğrama üretimi iç kapı ve çelik kapıda üretim sonraki aşama olmak üzere stok bulundurma projemiz üzerine ortak olmak isteyen Faslı bir kişi önümüzdeki ay gelecek şartlarda anlaşabilirsek inşallah kendisinin 5 bin m2 kapalı yeri var üretim ve stok için uygun ayrıca iyi bir finans koyacağını taahhüt etti Fas çalışmalarımız yavaş gitsede istediğimiz şekilde ilerliyor. Fasta bizimle çalışmak isteyen firmalar ile ürün sergileme ve pazarlama şeklinde çalışabiliriz. Fasta yatırım yapmak için en az 5-6 kez gitmek gerek, keşif yapmak gerek, üretim, pazarlama, satış için dükkan depo bulmak tutmak gerek, ekip kurmak gerek, bunların hepsi masraf ve zaman ister biz bunları aştık gerekli çalışmaları yaptık firmaların yaklaşımıda güzel inşallah bu sitedende çalışabileceğimiz firma ve şahıslar olur.

Üye165 yazı
Değerli Koniks üyesi kardeşlerim özelden çok sayıda mesaj alıyorum herkese ilgileri alakalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şunu tekrar belirtmek istiyorum orada ürünün pazarlamasında sıkıntı yok pazarlama ağımız ve teşhir salonumuz var. Hatta evlere çıkan ekibimiz var. Sorun ürünün teşhir salonumuzda sergilenmesi ve stoğumuzda olması çalışabileceğimiz firma ve şahıslar bunu dikkate alırlar ise memnun olurum. Her firma ve şahıs ile düzgün paylaşımcı ticari ve insancıl kurallar çerçevesinde ortak çalışmalar yapmak isteriz. Neticede büyümenin yolu ekip ve çoklu ortak çalışmadan geçmektedir bizim amacımızda pasta varsa ortak çalışmalar ile hakkaniyetli şekilde paylaşarak büyümek.

Herkese Hayırlı Bereketli Bol Kazançlar.

Üye433 yazı
merhaba size üretimini bursada yaptığımız dekoratif ısı ve ses yalıtım özellikli iç cephe elyaf duvar sıvaları verebiliriz demiştim, geri dönüş yapmadınız...?
msbalfa@gmail.com
+905417458595

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Yeni Üye12 yazı
Kardeşim daha önce de demiştim ama istersen fas süt satabiliriz.Elinde hiç gıda işi yapan var mıdır?
soner ceylan

Yerleşim Türkiye / Konya
Yeni Üye5 yazı
Fas'ta tatra pak 200l. meyve suyu ve meyve aromalı içeceklerin şansı nedir?bilgi lütfen

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ymalat
Yeni Üye12 yazı
ömerfb bana mı sordunuz?
soner ceylan

Yerleşim Türkiye / Konya
Yeni Üye5 yazı
Sizin bu konuda bilginiz varsa cevap lütfen.

Yeni Üye12 yazı
mümkün değil kardeşim hiç araştımamıştım şimdi baktım ama %70 vergi var süt ürünlerinde
soner ceylan

Yerleşim Türkiye / Konya
Yeni Üye5 yazı
200l. tetrapak meyve suyu ve meyve aromalı içecekleri sormuştum.

Yeni Üye12 yazı
Oda çok zor çünki mısır dan gidiyor oraya hep vergi mısıra 0 diğer ülkelere %40
soner ceylan

Yerleşim Türkiye / Konya
Yeni Üye28 yazı
bende fastayim ve loi ile calisiyorum garanti parasi olmayanla calismam satisi toptan yaparim import ve export projelerimizde var 30 milyon avroya kadar
bdnf21072014

Yerleşim Fas / TangerMeslek Ythalat / Yhracat
Üye165 yazı
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın çoktan giremedim yoğunluktan ama sorulanların hepsini cevaplayacağım. Kısaca bir şey söylemek istiyorum Fas iyi bir pazar ciddi satıcılar için mükemmel fırsatlar var. Fiat konusunda yazan arkadaşlara kısmen katılıyorum evet bazı ürünlerde fiat tutturmak zor ama bazı ürünlerde geçerli fiat konusu her üründe değil üretim yok öyle bir pazar geleceğin müthiş pazarlarından biri ve afrikaya açılan kapı güvenli bir ülke tabi her ülkede olduğu gibi ordada ark niyetli tacirler var fakat o pazarda ne gider ne gitmez hangi firma şahıs güvenilir ticari kurallar ticari işleyiş tecrübemiz var ciddi arkadaşların bazıları ile çalışmaya başladık. İnşallah burda herkesle çalışma imkanımız olur. Fas'ta iş yapmak isteyen ciddi arkadaşlar ile canı gönülden çalışmak yardımcı olabileceğimiz konularda yardımcı olmak isterim.

Herkese Hayırlı Bereketli Kazançlar.

Üye165 yazı
Tüm arkadaşların ilgisi için teşekkürler. Genel sorulan kısaca cevaplamak istedim. Fas ile iç kapı, çelik kapı, mutfak dolabı, banyo dolabı ve pvc doğrama üzerine ticaretimiz var. Tabi bunun yanında bir çok sektör ile ilgili araştırmalar yaptık. Çocuk çikolata şekerleme grubu, bilgisayar satış, takı ürünleri, alkolsüz içecek grubu, yapsat, çocuk bezi, peçete, ıslak mendil, eşarp, çocuk grubu giyecek gibi aklıma gelen ürünlerde piyasa araştırmaları yaptık. Kar marjı değişken arza göre, ürünün sürümüne göre gibi faktörlerden dolayı değişmekte fakat şunu söyleyebilirim satılacak ürün orda olmadan satış zor. Biz katalok broşür numune web sitesi üzerinden denedik olmadı onu net söyleyebilirim. Üretim olmayan bölge her sektörde boşluk var. Özellikle üretimin her alanında boşluk var. Üretimin Fas'ta yapmanın bir artısıda diğer ortadoğu ve afrika ülkelerine sıfır vergi ile ürün satma durumunuz var. Neden üretim için Fas diğer afrika ülkeleri değil derseniz güvenli bir ülke afrikaya açılan kapı ortadoğuya yakın fakat ülke olarak güvenli ticarette çok dikkat edilmesi gereken bir pazar. Kesinlikle sanal ortama güvenerek hiç kimse ile iş yapmayın bilgi toplayın türkte olsa güvenmeyin kendiniz gidin görün kısaca aktarabileceklerim bunlar.

İyi Çalışmalar

Üye165 yazı
sevgılı ömerfb ve bıosan meyve suyu cocuk grubuna hıtap eden her urun gıder calısma yapmak gerek numune ve fıat gonderebılırsenız calısma yaparız tekrar belirtmem gerek urun burda olmalı numunesı en azından burda olmalı yerımız mecut urunu sergılerız suan celık ve ıc kapıda sııntılarımız var gorustugumuz fırmalar tmm numune gondrelım dedıler sımdı sızın kargonuz gıderken atalım ıcıne kardesım urununu ben alcam yerımde sergıleyecem arastırma yapcam musterı bulcam pazarlaması olcak guvenlı bır sekılde urununu satcan barı numunesını gonder bır ornek uyku setı uretıcısı bır arkadasımız numune gonderdı sonra parca parca sıparıs uzerıne gonderdı sımdı en ıyı pazarım burası dıyor ekmek pesındeyız hepimiz coluk cocuk beslıyoruz benden para cıkmasın ama urunum satılsın mantıgı ıle tıcaret olmazkı bızde burda masraf edıyoruz dukkan kırası pazarlama masrafları urunu gumrukten teshır salonua ulastırma sergıleme musterı bulma gıbı bır cok gıderlerımız var bır nebze pazar arastırmanızı yapıyor urununuzun pazarlamasını yapıyoruz ucretsız ekmek yıyecegız beraber bu konuda anlayıs beklıyorum. Herkese Bereketlı Bol Kazanclar.

Yeni Üye2 yazı
iyi günler usta fasa imitasyon kaplama erkek yüzüğü gönderebilirmiyiz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye165 yazı
Kanaatkar29 kardeşim orda taki iyi durumda ürünü görme şansım varmı fiyatları nasıl sonra numune istesem gönderirseniz çalışma yaparız

Üye165 yazı
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuzTurkiyeye dışardan zeytin yağı ithalatı yok bu sene yetersizmis zeytin yağı ve devlet zeytin yağı ithalatını serbest birakacakmis diye duyum aldım faslı bir zeytin yağı firmasından burda zeytin yağı çok ucuz ve kaliteli zeytinyağı isteyen olursa da kendileri ile bağlantıya geçebiliriz

Yeni Üye9 yazı
merhaba güpür dantel işlemeli brode vs gibi ürünleri denediniz acaba hiç o piyasada pazar durumu nasıl...ben turistik bir gezide görme şansı bulmuştum muhteşem bir ülke fas...
TeZCaN81

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye2 yazı
imitasyon erkek yüzügü gümüş kaplamalı yüzük üretiyorum arap ülkelerine satabilecek alıcılar arıyorum

Yeni Üye29 yazı
Merhaba
fas ev tekstilinde nasıl acaba? Faslı kadınlarin
Inci boncuk ve parlak taslar sevdigini biliyorum.
Bizde ev tekstilinde farklı konseptler de masa sehpa vitrin
Konsol örtüleri ûretıyoruz. Tamamen parlak ve renkli taşlar, inciler kullanıyoruz.
Düşünürseniz iletisime gecelim ahvagulu@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ev kadyny
Üye165 yazı
Merhaba suayra, urunlerinizi nereden gorebilirim acaba?

Yeni Üye29 yazı
Mail adresi verirseniz resım gönderebilirm
yada sız ulaşın bana ahvagulu@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ev kadyny
Yeni Üye46 yazı
ben oto bakım ürünleri üretiyorum.son derece kaliteli ürünler.cilalı oto şampuanı,lastik parlatıcı,torpido parlatıcı,oto parfüm,motor ve jant temizleyici vs. orda oto temizliği nasıl yapılıyo acaba.oto yıkama istasyonları vs varmı nasıl çalışıyor.bu sektör türkiyede bile kar marjı yüksek ürünlerdir.
...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye165 yazı
sayın ırmaklı, şuan oto filtre dağıtım işi ile ilgileniyoruz tevaffuk oldu yazınız oto bakım tamir parça sektörü iyi durumda görüşelim. Potansiyel müşteri portföyümüz var oto yedek parçada üretici olmanız avantaj iyi çalışmalar.

furkansu_@hotmail.com

Yeni Üye9 yazı
Rertürk ve değerli forum üyeleri merhaba,
Rertürk stok olarak tuttuğum asker çantaları bulunmakta yaklaşık 210.000 adet bunun yanında 50.000 civarı bulunmakta. tekstil atölyesi olan bir arkadaşımdanda 10.000 adet üzeri 1.inci kalite erkek triko hırka bulunuyor.
hakanuyar@hotmail.com a mail atarsanız ürünlerimin fotoğraflarını ve birim fiyatlarını gönderebilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye9 yazı
merhabalar,

Biz istanbulda ev giyim, pijama, bayan iç çamaşırı üreticisiyiz. İstenildiği taktirde OEM, ODM,Private Label ürünlerde üretebiliriz.
Ayrıca yurtdışında yaşayan Türk Arkadaşlarla komisyona dayalı çalışmak isteriz.
İlgilenen arkadaşlar bize skype yada mail yoluyla irtibata geçebilir.

Saygılarımla

ibrahim Bayrak
Foreign Trade Manager
www.lingeriemaria.com
info@lingeriemaria.com