Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bayan Kuaför Salonu Açmak İstiyorum

BaşlatanhırslıTarih29/07/2008 09:16:34Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye48 yazı
Merhaba Arkadaşlar;

uzun zamandır eşimle iş kurma fikrimiz var ikimizde çalışıyoruz.Biraz para biriktirdik ve sürekli bir arayış içindeyiz biz işimizden ayrılmadan bu parayı nasıl değerlendiririz ticaretde acaba die düşündük durduk.Uygun ve yeri güzel bir dükkan bulduk bayan kuaför salonu açma fikri geldi aklımıza.Kasaya ablam bakacak.Kuaförlük belgesi olan bir arkadaş ve yanına 2 yardımcı alıp bu işe girmek istiyoruz.Sizede mantıklı geliyormu.Sizce ortalama maliyet ne olur.Bu işi yapan varsa kazancımız tahmini ne olabilir?ben kendimden biliyorum bir bayan olarak haftada enaz 10 ytl kuaförörüme para bırakıyorum.Özel günler ve düğünler haricinde.Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye48 yazı
Neyse arkadaşlar bu işi biraz araştırdım.Sizdende olumlu olumsuz bir fikir alamadım.Ama pek olumlu gibi gelmiyor bizede.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
bence gelıp bı goruselım kuafor salonum vat benı tasınacamızdn dolayı devredıyorum ıs yok dıye bırsey yok ısın basındaoldun surece yanımdaskomplacı arkadasta var bayan arkadas dugun salonu ıle anlassmalı ıs sıkıntısı yok bende bıda kocamustafapasda acmıcam salon beylıkduzunde acıcam butun musterımı bırakıp gıdıcem mecburen ama emın olun calısır bı salon salona ısteyım fıyat 14 mılyar pazarlık vardır full vyapılıdır ırt numaram 0539 965 24 19 kuafor emre
ATİST KUAFOR

Yerleşim Türkiye / FatihMeslek Foto?rafçy
Yeni Üye77 yazı

kuaforluk ısınde ıyı para var ama bazı seylere dıkkat etmek lazım
1- musterı memnunıyetı ıcın hep guleryuzlu ve konuskan olucan
2- musterıye ıs begendırmek kolay degıldır ısını cok ıyı yapmalısın özellıkle ısınde prof olmak lazım koay ıs degıl ozellıkle bıyalarda kalıtelı malzemeyle calısıp renklerı ıyı tutturmak lazım
her yerde fon cektırılebılır ama her yerde boya yaptırılmaz
benım boya yapan kuaforum ayrıdır fon ceken ayrıdır bu arada ıyı fon ceken var ıyı cekemeyen var
mesela fon ceken kuaforum dıplerıne sıcak havayla yakmadan ve sacımı cekmeden fon cekıyor hemde cok kalıcı oluyor oyuzden hep ona gıdıyorum fone ama boyayı ıyı tututuramıyor boya ıcın 30 senelık tecrubelı bı kuaforum var tam aklımdakı ıstedıgım renkı ortaya cıkarıyor
bıraz uzun oldu ama ısının ehlı guler yuzlu adamlarla calısırsan bence bu ısın tutmaması dıye bıse yok bu ısle köseyı donen cok ama işin incelıklerını gorebılırsen

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Halkla ili?kiler