Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Eczane Acmak Istiyorum

BaşlatanDogan68Tarih11/06/2010 13:58:24Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar Herkese ;
Arkadaslar ben Eczacı Degilm ama bir Eczane acmak istiyorum. Eczacı diploması olan bir arkadasla ortakta olabilir. yazmis oldugunuz yorumlari izliyorum Haklilik paylariniz var yok demiyorum ama %30 en az kar yapiyor eczaneler.Benim acmayi dusundugum ilcede 2 adet eczane var ama bunlar yabanci ve benim cevrem genis oldugunda iyi olacagini dusunuyorum.
Ortak olmak,yada diplomasiyla birlikte benimle calismak isteyen arkadaslar varsa bana mail ile cevap verebilirler tesekkur ediyorum cok saolun .

Saygilar...
Dogan68

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye223 yazı
Eczanelerin kar marjını bir ilaç deposuna giderek öğrenebilirsiniz.%30 hayal ürünü bir rakam.Giderseniz bir depoya bu fikrinizden vazgeçeceğinizi sanıyorum.siteyi biraz araştırırsanız faydalı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Daha önce böyle konular açıldı.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye816 yazı
arkadaş;

eskiden yeşilkart ve 18 yaş altı güvencesi yokken kar oranı yüksekti.

300 gün vade 7 ilaça 1 bedava alınıp peşin satılıyor tatiller hediyeler vs.. eczacılar ihya oldu yeşilkart çıkınca artık eczacılar para adına bastıracak seviyeye geldiler.

ama şimdi karekod ve diğer sistemlerle artık eczacılar kan aglamakta ve para bırakmayıp ve kapatıyorlar.

sen yine araştır kafana göre takıl ama yinede iyidir ama eskisi gibi kar oranı olmadıgıda bir gerçek
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im