Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni Bir İş Kurmak İçin Fikirler

BaşlatanpinarözoTarih23/08/2014 10:48:39Yorum5

İlk mesaj
Arkadaşlar Muğlada küçük bir beldede oturuyorum. Kendim muhasebeci bir bayanım. Artık daha fazla bu işi yapmak istemiyorum. Kendime küçük bir iş yeri açmak istiyorum. Ben bayan giyim satan bir butik düşünüyorum. Oturduğum beldede aslında bir tane var. Ama işleteni erkek terzisi olduğundan genç kızlara hitap etmiyor. Ama bu işle ilgili hiç tecrübem yok ve mal nereden alınır. Nereden başlanır bilemiyorum. Bana yardımcı olabilecek fikirleriniz var ise paylaşmanızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
NOT: istanbul'u pek bilmesem de İstanbul'dan da fikir alabilirim.

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Merhaba pınar hanım bende Muğladayim ve aynı işi düşünmekteyim.Internetten araştırın toptan iyi fiyata tam da sizin istediğiniz konseptte ürünler var.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Bilgisayar-Bili?im
zeytinburnu ve mahmutpaşayı bir bilenle gezeceksiniz .gerçeklerle internet örtüşmüyor. ona göre karar verirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen

Teşekkür ederim. İnternetten çok fazla araştırdım ama dediğiniz gibi karşıma çıkan siteler ve bilgiler yetersiz kalıyor. Sanırım en iyisi yanıma bir bilen almak olacak. Ama yinede Cenk Bey acaba sizin önereceğiniz siteler var mıdır? Bende bir baksam. Yada siz dükkan tutmak gibi herhangi bir girişimde bulundunuz mu? Ben henüz hiç adım atamadım sanırım birazda korkuyorum.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Muhasebe
Pınar Hanım merhaba,

Tekstil alanında iş yapmaya karar verdiyseniz İstanbul' da bu alanda çok tanıdığım var size yardımcı olabilirim. Hatta kozmetik ürünleri ekleyebilirsiniz bu konsepte ilk etapta az maliyetle kazanç elde edebilirsiniz. Mesaj yazın görüşelim.

Selamlar.
E.İ.A

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
merhabalar bursanın gemlik ilçesinden tüm yurtiçine zeytin gönderebiliyoruz istenilen miktarda ve vakumlu paketlerde tenekelerde ilgenen arkadaşlar olursa fiyat vs. sorularınız için özel msj atabilirsiniz.hayırlı günler

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda