Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Maksimum 5 Bin Lira İle Ne Yapabilirim?

BaşlatanahmetcaliskanTarih27/08/2014 22:20:32Yorum4

İlk mesaj
Merhaba,

Maksimum 5.000 TL ile ne tür bi iş yapabilirim? Aklınızda olan, önerebileceğiniz bi sektör var mı? Fazla bir kazanç beklentim yok. Aylık elime 1.500 TL para geçsin yeter, fazlasında gözüm yok. Kazandıkça ileride daha da büyük oynarım. Önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.
Muhasebeci

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
5000 bin tl ile aylık 1500 kazanılcak iş varsa kredi çekip hepimiz bu işi yapalım :) şaka bir yana diğer konu başlıklarında mesela peker03 isimli arkadaşımız 700 bin tl lik bir rakam ile aylık 6 bin kazanıyormuş başka ne iş yapabilirim diyor , bu paralara bu rakamları kazanmak normal çünkü minibüs hatları ve taksi plakalarıda bu fiyatlarda ve aylık bu plakaların getirdiği rakamlar 5-7 bin tl arasında .. yani velhasım kelam dediğin rakama gelecek öneriler karpuz , bal , zeytin al-sat felan olur yada onun gibi.. zaten o paraylada kazanabileceğin dediğim gibi ticarette al sat vs şeyleridir inş güzel teklif ve öneriler gelir. iyi forumlar..
burhan vurguncu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Avarameou arkadasim ben 700 bin liralik rakam la 6000 kazaniyorum dedigimi sen yanlis anlamissin
Yusuf

Yerleşim Hollanda / UtrechtMeslek Ythalat / Yhracat

merhabalar bursanın gemlik ilçesinden tüm yurtiçine zeytin gönderebiliyoruz ilgenen arkadaşlar olursa fiyat vs. sorularınız için özel msj atabilirsiniz.hayırlı günler

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Bu AVM'lerdeki stand işleri nasıl? Kiraları 2000 Euro civarı falan ama kirasını çıkartır mı acaba?
Muhasebeci

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe