Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

1500-3000 Tl Bütçeli Yatırım Tavsiyesi

BaşlatanmadakeTarih17/08/2014 19:13:56Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba arkadaşlar.
Başlıkta belirttiğim gibi küçük bir bütçem var ve değerlendirmek istiyorum. Ticaret yapmak ve kendi işimi kurmak herzaman istediğim birşeydi.
Daha önce seyyar işi düşünüyordum. Bardak mısır, patlamış mısır, pamuk şeker, sosisli sandviç işi yapabileceğim seyyar arabalar alacaktım ama satıcılarla anlaşamadım. Hala düşünüyorum aslında..
Bu işi yaz-kış yapabilir miyim? Kazancım, zararım ne olur?
Gündüzleri sabit biryere koymayı düşünüyordum, akşamlarıda seyyara çıkarım diye düşünmüştüm. Kafelere kira karşılığı koymam uygun olur mu?

Bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz fikirleriniz olursa lütfen çekinmeden yazın.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Fotoğrafçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye7 yazı
Dostum sana yardımcı olurum ama öncelikle ne istiyorsun para kazanmak mı,yoksa hem kariyer yapıp hem para kazanmak mı.Aylık ne kadar para kazanırsan seni memnun eder düşündün mü bunları.Yazarsan yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı
Hocam konuda yazdıklarım aslında gayet net. Sadece elimdeki bütçeyi değerlendirip ticarette ilerlemek niyetindeyim.
Şuan aklımda sadece gıda sektörü var. Başka mantıklı fikir olursa değerlendirebilirim.
Mersinde yaşıyorum ve seyyara ilgi çok.
Herkes çok para kazanmak ister.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Foto?rafçy
Yeni Üye22 yazı

Bende konu 1500 - 2000 tl ile ne yapabilirim diye.Aynı durumdayım seninle ama pek yardımcı olan yok. Benimde aklıma hani sosyete pazarlarında tezgah kiralayıp ürün satmak.Şehrine göre tezgah kirası değişiyor tabi.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Muhasebe
Yeni Üye18 yazı
Bende ayni durumdayim daha cok akari kokari olmayan seyler alip satmak lazim diye dusunuyorum ama hizli elden cikabilecek seyler olmali ayni zamanda

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye574 yazı
Arkadaşlar, bu para ile sokak arasında, pazar arabası ile marul maydonaz satın, yada bir kartal türü araç alıp, mahalle aralarında sebze meyve satın, marul maydanoz satsanız daha iyi kazanırsınız, marul maydanoz işi için bir adet pazar arabası lazım, bunu 150 tl ye alırsınız, marul maydanoz yeşillk almak için ise 50 -60 tl yeter, aylıkda pazar hariç hergün çalışırsanız, 2 bin tl kazanırsınız, kartal türü araç ile çalışır iseniz, meyve sebze satıp sürüm işine dönerseniz bu durumdada 4 bin tl kazanırsınız, panelvan türü araçla çalışıp sebze meyve satar iseniz 6 bin tl kazanırsınız, herkese iyi çalışmalar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye18 yazı
Varmidir baska tavsiyesi olan?

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye129 yazı
Avrupaya yatirim yapmayi dusunun,,,,,,,
Yusuf

Yerleşim Hollanda / UtrechtMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye9 yazı
Ne gibi mesela sn peker?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye206 yazı
merhabalar bursanın gemlik ilçesinden tüm yurtiçine zeytin gönderebiliyoruz istenilen miktarda ve vakumlu paketlerde tenekelerde ilgenen arkadaşlar olursa fiyat vs. sorularınız için özel msj atabilirsiniz.hayırlı günler

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda