Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Toptan Fıstık Satışı

BaşlatanDabayaTarih04/08/2014 14:27:34Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Arkadaşlar Merhabalar,

Gaziantep Yöresinde uygun fiyatla fıstık alımı yapabileceğim bir çevrem olduğunu fark ettim :). Bu ürünlerin pazarlamasını yapmak istiyorum. Bildiğim bir iş değil ama düşüncem malı alıp önce az az pazarlamak. Bununa ilgili olarak müşteriyi nasıl bulabilir ve onlara nasıl ulaşabilirim. İzlemem gereken yok nedir? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye110 yazı
antepte bu işi yapan dev firmalar var kuruyemiciler zaten parekende satıyor. toptancılarda onlara vadeli veriyor . birde toptancıda tüm ceşitler var

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
Yusuf_export ben açıklamalamda belirtmedim ama ben bunu daha çok İç Anadolu'da yapmayı planlıyorum. Yani ürün antep yöresinden çıksada satılacağı yer İç Anadolu olacak. Bu şekilde de bir şansım olamaz mı ?

Yeni Üye69 yazı

Dabaya kardeşim merhaba.bahsetmiş olduğun fistik kabuklumu yoksa pastacilik yada baklavacilik sektorunemi hitap ediyor.maverdi ,boz yada kusboku ise sana güney marmarada satis yapabileceğin en az 50 (sağlam nokta) müşteri için araci olabilirim .tabi komisyon pazarligimizi yaptıktan sonra :).ilgilenirken ozelden görüşelim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hakanhassan
Dabaya kardeşim merhaba.bahsetmiş olduğun fistik kabuklumu yoksa pastacilik yada baklavacilik sektorunemi hitap ediyor.maverdi ,boz yada kusboku ise sana güney marmarada satis yapabileceğin en az 50 (sağlam nokta) müşteri için araci olabilirim .tabi komisyon pazarligimizi yaptıktan sonra :).ilgilenirken ozelden görüşelim.

Hakanhassan, size en yakın zamanda özelden ulaşacağım. Yalnız yanlış bilgi vermemek için Gazianteple görüşmem lazım. :)

Üye196 yazı
eskişehirde bu işi yapam bir arkadaşım var. antep ten getirip burada kuruyemişçilere peşin olarak satıyor ve çuvalla veriyor yani 50 kilo veriyor. fakat fiyatı çok uygundu. bir zamanlar bende ondan alıyordum taa ki kuruyemiş dükkanımı devredene kadar :)

size eskişehir için yardımcı olurum fakat kendi masrafımıda isterim :)
eses_serdar

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye19 yazı
Dabaya Dostum Toptan fiyatınızı ve telefon numaranızı alabilirmiyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye6 yazı
Dabaya merhaba kardeşim ben antepde bu işe yeni girdim düşünürsen seninle irtibat kurup çalışma yapabiliriz?

Yerleşim Türkiye / Gaziantep
Yeni Üye75 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - erme84
@dabaya bey
İrandan antep fıstığı isteyen olursa
05310220220 ankaradayım ibrahim emre
iranın antep fıtığı nasıldır...bizimkiler gibi lezzetli mi..
bir de toptan fiyat verebilir misin...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye54 yazı
merak ettim bu fıstık işininin sonu ne oldu yapıyo musunuz hala :))
AYİNESİ İŞDİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ...!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Üye204 yazı
ben antep fıstık ezmesi ürünü yaptım bu sene Allah bereket versin güzelde kazandım yapmak isteyen hürol şahin 0 531 764 43 35

www.fistigimmm.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
merhaba,piyasada çok kolay satabileceğiniz 1.kalite kavrulmuş siirt fıstığı için yardımcı olabilirim.düşünürseniz detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz

Yerleşim Türkiye / SiirtMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar elimde yeni mahsul Siirt fıstığı mevcuttur fiyat piyasanın da altında .ister çiğ ister kavrulmuş.Taze ana çatlak Siirt fıstığı. İlgilenen varsa yazabilir yada tel ile arayabilirsiniz. 0553 161 2004

Yerleşim Türkiye / SiirtMeslek Ö?retmen