Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Yumurta Satışı Ve Üretim

BaşlatanengoliTarih28/07/2014 16:18:11Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye28 yazı
Merhaba arkadaşlar ben de para kazanmanın yolunun üretimden geçtiğini düşünenler arasındayım uzun zamandır kafamda olan yumurta üretim ve pazarlama işini kurmak istiyorum öncelikle kendi markam altında yumurta paketliyip satmak pazarlama ve dağıtım ağını kurduktan sonra 10000 tavukluk yumurta üretim çiftliği kurmak istiyorum hedef pazarımız istanbul bu işi yapmış olan veya hala yapmakta olan arkadaşlardan bu işin avantaj ve dezavantajlarını öğrenmek istiyorum şimdiden yardımlarınız için tesekkur ederim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye91 yazı
yumurta işi iyidri fakat dalgalıdır yazın düşer kışın çıkar 10.000 tavuk başlangıç için iyidir kendim erkek giyim üzerine çalışmaktayım il ve ilçeleri dolaşmaktayım bu işin kalbi afyon ilinin basmakçı ilçesidir istanbula dahi burdan yumurta gitmektedir ufak bir yer olmasına karşın her karışında çiftilk vardır (google basmakçı yumurta yaz borsada haftalık fiyatlar çıkar işin dezevantajı veresiyevermememktir çünkü yem firmaları peşin çalışır peşin yem alıp veresiye satarsanız taklayı atarsınız üretip te satamama gibi bi sorun olmaz. (hangi cins tavuk vs alacağınzı tarım il müd veya herhangi bir üniversite ziraat fak danışırsanız size yardımcı olur kar oranı /35 40 dır

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye73 yazı
Ben gunluk 1500 adet koy yumurtasi uretiyorum . (Serbest sistem) eger pazarlayabilirseniz gorusebiliriz.
kkurtt

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Yeni Üye73 yazı

Basmakcida yayinlanan fiyat kooperatif toptan satis fiyatidir. Oradan komyon bazli mal veriyorlar
kkurtt

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Yeni Üye25 yazı
malatyada kendi köyümde doğal organik üretim yapıyorum. günlük 3000 tane üretime sahibim.
alım için iletişime geçebilirsiniz 0542 819 71 66

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat