50 kg kırılmamış ceviz 100 leva dan yani 100 kg 50 eurodan getirebilirim. Yani size 50 kg fiyatı 135 tl olur. kg fiyatı 2,7 kırılmamış ceviz olur. Çürükler çıkınca kırılmamış fiyatı 3 tl olur. 3 te 2 ağırlığı kırılınca gider. Yani kırılmış fiyatı 6 tl olur. kilo başına 1 tl de işçilik 7 Tl. Şimdi size sorum türkiyede fiyatlar nasıl?
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz için. Belirttiğim gibi malesef bu yıl bitirdim. Önümüzdeki yıl 2 tona kadar çıkacağım. telefonunuzu mesajla yollayın ilerisi için konuşalım fiyat da ona göre olur.
Fiyatımızı olabildiğince uygun seviyede tutmaya çalışıyoruz. 20 ton ve üzeri alımlarınızı Türkiye içinde adresinize teslim ediyoruz. İletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz.
Merhabalar Evrenos, daha önce Ukraynadan ceviz almıştık. Bulgaristan cevizini bilmiyoruz. Eğer aynı evsafta ise (ebatı, kabuk kalınlığı ve içinin rengi) Türk gümrüğünün istediği sağlık vs. sertifikaları alınmış ve gümrüklenmiş olarak araç üzerinde Bulgaristan teslimi 100 ton kabuklu ceviz alabiliriz. Fiyatınız uygun olursa hemen sizi yerinizde ziyaret edip alışverişimizi bitirebiliriz.
Bulgaristan Dobriç teslimi 60 ton kabuklu ceviz Fiyat 2 Leva/Kg Direk üreticiden yada Dobriçde firma üzerinden işlem yapılabilir. Bulgaristanda resmi işlemler için yardım olunacaktır. Türkiye için 1000 km 700 Euro nakliye ücreti talep ediliyor, bu konu içinde yardımcı olunacaktır. İrtibat: Burak USAL Tel: 0542 271 37 97
Hollandada cevizin kilosu simdi 6-7 euro bulgaristanda 2-3 leva yani 1,5-2 euro yani guzel kar var elinde c Iyi cevizi olupta satmak isteyen varsa ilgilenirm saygilar
Yazıyı gönderen - Peker03 Hollandada cevizin kilosu simdi 6-7 euro bulgaristanda 2-3 leva yani 1,5-2 euro yani guzel kar var elinde c Iyi cevizi olupta satmak isteyen varsa ilgilenirm saygilar
5 ton kabuklu ceviz var 3 levadan verebiliriz
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Yazıyı gönderen - sinan sali slmlar ahmet kutlu kirilmis kelebek kaliteli ceviz varsa fiyat verebilirmisin
Merhaba Sinan Bey, kirilmis karisik kelebek ceviz kg 12 leva..
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Yazıyı gönderen - tmx Almanya icin teklif vermek isteyen varmı?? Hasan tasdemir@gmx.de 5077261933
Teklif heryer icin ayni kirilmis karisik kelebek ceviz kg 12 lv,kabuklu ceviz kg 3 lv
Yazıyı gönderen - tmx Bulgaristan teslim fiyatı mı bu??
Evet bulgaristan teslim..
Merhaba.maksimum 12 TL olmadi sarti ile 10000 kg iç ceviz alimi yapacagim.numune talebi olacak.urun beğenilir ise teslimatta nakten ödeme yapilacaktir.ilgilenen arkadaşlar acil dönüş yaparsaniz sevinirim...
Not: Ust mesajimda bir konuya aciklk getirmei isterim, fiyat hakkinda bilgi vermiyorum derken, genel olarak bu ortamda vermeyi uygun gormuyorum. Mail yolu ile istediginiz bilgiye ulasabilirsiniz.. Mail adresimi verme nedenim tum sorulariniza ve planlariniza mail yolu ile saygin ve rapor halinde cevap verebilirim. Ciddi dusunenler lutfen ilesitime gecsin. zamanimiz degerli malumunuz uzere..
romanyada direk bahceden alinma direk koyluden gel al doldur gotur daha ucuzu olmaz isteyene bazi adresler verebilirm . su an bir bahcede zannedersem iki kamyon civarinda ceviz oluyo toplama zamani gelip alabilirsin. istersen sana daha fazla ayni koyde ve cevrelerden fazlasini temin edebilirler.
vize alin romanyaya gidin bakin begenirsen toplat doldur cuvallara sonrada gotur istedigin yere koylu sana belediyeden satis belgesi verir.nakliye ve diger islerle sen ugras daha ucuza gelir
siz soyleyin alacaginiz fiati ben deyim onlara anlasirsaniz gidin alin. basarilar
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz