Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gazete Kağıdı Toplama İşi

Başlatanömer10Tarih13/07/2014 14:13:12Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye56 yazı
arkadaşlar sadece gazete kağıdı topladığımı varsayarsanız.bu işten maximum kar elde etmem için nasıl bir yol izlemeliyim.direk fabrikalaramı satsam veya bunu geri dönüşümünü yapacak makinamı alsam.
Fabrikalara, toplayacağım temiz gazeteleri kaça satarım?
veya bu işin geri dönüşümünü kendim yapayım dersem bu makine bana kaça patlar.ve pazar sıkıntısı varmı.
Arkadaşlar sadece,gazeteden bahsediyorum.
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye33 yazı
bu konuyu gidip bir kagıt toplayıcısına sorsanız size daha net bilgi verir topkapı piyasasında mevcuttur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye56 yazı
özyapi teşekkürler,zaten yapmayı düşündüğüm işler arasında bi geri dönüşüm, bide sebze ve meyve üzeri bi manav ve devamında bununla alakalı ihaleler var.diğer yazımada yorum atmışsın teşekkürler.
peki birşey sorucam,sadece gazete kağıdı temin edip,bunu hammaddeye çevirsem nasıl olur.kağıdı toplayıp fabrikalara vermektense daha fazla kâr elde edilir diye düşünüyorum.ufaktan bu dönüşüm işine girmek istiyorum.ne dersiniz(bu işi yapan biri olarak yorumlarınız altın değerinde)
bir gün gellir,herşey anlamını yitirir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye56 yazı

arkadaşlar,yorum yapacak,fikir beyan edecek kişiler mutlaka vardır.yorumlarınızı bekliyorum

Yeni Üye56 yazı
güncel

Yeni Üye5 yazı
Kilosu ortalama 15 ila 20 kuruştan gidiyor fabrikalar tonaclı mal alıyor artı fatura kesiyor buda vergi olayını ortaya çıkarıyor ancak toplayıp Toptancılara verebilirsin oda yine tonaclı olmalı ve yukarıdaki fiyatlardan alırlar
Erol Baltaş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye56 yazı
Erol bey çok teşekkürler,bu konuda bi türlü tam olarak bilgi alamadım.şunu merak ediyorum,ben sadece gazete kağıdını hammaddeye dönüştürecek bir makina alırsam nasıl olur.gazeteceyi hammaddeye çevirebilirmiyim.bunun için ne tür malzemeler lazım.ve diyelimki hammaddeye çevirdim.bunu satışını nası yaparım ve kaça satarım.birde böyle bir tessin bana maliyeti ortallama ne olur.
Gazeteyi fabrikaya veya toptancıya satmak pek bi kar bırakmıyor.eğer hammadde olayı mantıklı gelirse girişmek istiyorum.
Bu konuda bilgilendirirseniz çok makbule geçer.

Yeni Üye56 yazı
GÜNCEL

Yeni Üye56 yazı
bu işlerle alakadar kimse yokmu bu sitede?

Yeni Üye56 yazı
bu işle alakalı danışmanlık yapabilecek biri varsa,ücreti mukabilinde tabi,çünkü kimse bedavadan yardım etmiyor anlaşılan