Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bu İş Tutar Mı ?

Başlatanhuseyin14Tarih28/07/2014 01:14:28Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba arkadaşlar kendimize ait bir arazim var ve kağıt , plastik bardak üretimi yapmak istiyorum. Biraz araştırdım çevremizde bu işi yapan herhangi bir işletme yok. Devlet teşviklerinden faydalanabilir miyiz nasıl faydalanırız. Bilgisi olan arkadaşalar varsa cvp verirlersen sevinirim. Teşekkürler şimdididen...

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye4 yazı
Kimse yardımcı olamıyor mu ?

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye159 yazı
rekabet edemezsin abi çin den çok ucuza getiriliyor arkadaşın dayısı çinden getirip toptan satıyordu

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye4 yazı

Teşekkür ettim arkadaşım :)

Yeni Üye22 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - huseyin14
Merhaba arkadaşlar kendimize ait bir arazim var ve kağıt , plastik bardak üretimi yapmak istiyorum. Biraz araştırdım çevremizde bu işi yapan herhangi bir işletme yok. Devlet teşviklerinden faydalanabilir miyiz nasıl faydalanırız. Bilgisi olan arkadaşalar varsa cvp verirlersen sevinirim. Teşekkürler şimdididen...

arkadaşım çinden gelen malın üzerine nakliye parası cardı curdu biniyor. plastik bardak çok ucuz bir ürün olmakla birlikte nakliye tutarı ile fiyatı bir güzel birkaç katına çıkıyor. ayrıca plastik yerine kağıt üretmeniz daha mantıklı olacaktır. sağlık açısından artık plastik bardaklar rağbet görmüyor. eğer satış konusunda tereddütünüz varsa beni arayın 551 552 42 02 , saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye59 yazı
Üretim yapacağın için devlet teşviklerinden yararlanma ihtimalin çok yüksek. Ama devletten hibe yada teşvik almak o kadar kolayda değil. Bilgi almak istiyorsan bu işi yapan firmalar var ara detaylı bilgi alırsın. bu konuda istiyorsan yardımcı olabilirim. bakayb@gmail.com

bakayb

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye4 yazı
İlginiz için teşekkür ederim.