Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Web Yazılıımcısı

BaşlatangokhanenginarTarih06/06/2014 11:33:19Yorum18

İlk mesaj
Merhabalar.
Bir iş projesi üzerine bir yatırımcı firmadan finansman sağlamak üzereyiz. İş projesi bir web sitesi üzerinden yürüyecektir. Bu web sitesinin yazılımını yapabilecek bir yazılımcıya ihtiyacımız bulunmaktadır. Bu yazılımcı hissenin %10 una sahip olacaktır. Şu an yatırım yapacak firma 25.000 + 100.000 tohum girişim sermayesi önermektedir. Ve tek istedikleri şey projenin prototipinin (bu internet sitesi için dar kapsamlı bir beta sürümü olabilir) yapılmış olması. Yazılım konusunda olcdukça bilgili ve tecrübeli bir kişiye ihtiyacımız var.
Tekrar etmek gerekirse : Yazılımcının internet sitesinin beta sürümünü ücretsiz hazırlaması beklenmektedir. Bu beta sürümünü yatırımcıya sunup ondan sonra uygun görüldüğü takdirde hibe almamız söz konusu. Yazılımı yapacak arkadaşa da sonucunda firmanın gelirlerinin %10 luk hissesi verilecektir. İş hakkında kısa bilgi, özel mesaj, mail veya telefon yoluyla aktarılacak olup detaylı bilgilendirme yüzyüze görüşebildiğimiz takdirde mümkün olacaktır. İstanbul'da ikamet ediyoruz. Bu sebeple yazılımcının da İstanbul'da ikamet etmesi tercih sebebidir.

iletişim no ve mail :

0539 239 37 62
enginarcik@gmail.com

not: yine herzamanki gibi daha önceki ilanımı değiştirdim. Aksi halde burda ilan vermek bir haftayı bulabiliyor.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Müzik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum

Ücretsiz yardımcı olabilirim, ama bir nevi kefillik söz konusu oluyor. @domainadı.com uzantılı mail adresinizi verin, davetiye yollayayım.
Bir gün olacak..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
özel mesaj gönderdim size
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - unganweb
Ücretsiz yardımcı olabilirim, ama bir nevi kefillik söz konusu oluyor. @domainadı.com uzantılı mail adresinizi verin, davetiye yollayayım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Müzik
Alıntı Yapılan Metin:

aç gözlülük gibi olmasın ama bana gönderebilir misin?
info@mestwebtasarim.com

estağfurüllah hocam, gökhan beye gönderdiğim sonuncuydu.
yenisi geldiği zaman mesaj atarım.
Bir gün olacak..

Alıntı Yapılan Metin:
estağfurüllah hocam, gökhan beye gönderdiğim sonuncuydu.
yenisi geldiği zaman mesaj atarım.

İnşaAllah :)

aynen hocam
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alynk
Koniks bitmiş hocam adamlar siteyle ilgilenmiyor.günlerce ilan onayi bekliyorsunuz.Bu nedenle eski kaliteli yazarlar da kaçtı siteden.

Arkadaşlar bende senelerdir koniks davetiyesi arıyorum. Banada gönderecek biri olursa, dua ederim. ta1mbd@mynet.com

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ylaç Sektörü
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Ali_Yemenici
Sizlere katılıyorum arkadaşlar, koniks hakikatten bitmiş. Hemen her gün girip yazılanlara bakıyorum, hep aynı yazılar. Bende birkaç kez Kayan yazı led tabela firmalarından bayilik almak için ilan vermiştim. Bu site iş kurmak isteyenlerin sitesi değil mi bende iş kurmak için imalatçılarla temas kurup bayiliklerini almak istiyorum ama koniks yetkilileri uygun görüp yazımı yayınlamadılar neymiş bu isteğim kurallara uygun değilmiş anlayan varsa beri gelsin, Bende üyeliğimi iptal etmeye karar verdim.

eğer yanlış anlamadıysam web sitesi kurmak istiyorsunuz.
yanlış anlamadıysam yardımcı olmak isterim :)

Web sitesinde ne gibi uygulamalar olacak ?
Veri tabani surumlu bir web sitesimi istiyorsunuz ?
Ticari ihtiyaclarin ne oldugunu biraz daha acarsan sana nasil bir web sitesi lazim daha iyi anlasilir .
Yazilimci pahali olur size web tasarimcisi lazim gibime geliyor.
Erdener Abi

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Serbest meslek
Yazılımcının yapacağı iş bir sosyal ağ olacak. Üyelerin birbirleriyle iletişim kurabilecekleri bir online hizmet alış verişi gibi düşünülebilir. Ekolay.net, armut.com gibi. Ama işleyiş mantığı biraz daha farklı. Kesinlikle iyi bir yazılımcıya ihtiyacım var..
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Erdener_Abi

Ticari ihtiyaclarin ne oldugunu biraz daha acarsan sana nasil bir web sitesi lazim daha iyi anlasilir .

kardeşim kafan mı güzel. İyi misin nesin. Kim adam çarpmaya çalıışıyo ? Bu denli saygısızca konuşma hakkını nerden buluyosun ? Siteyi bedavaya getirmeye çalıştığımı zannedecek kadar basit düşünmen bile ne kadar komik... Adam gelip de ortada hiçbişey yokken bize site yapmayacak heralde. Beraber yatırımcı firmaya (Doğa girişim) gidip görüşeceğiz. Kendileriyle bugün görüştüm ve sitenin beta sürümünü bir yapın görelim dediler. Biz de bu sebeple proje içine web yazılımcısını da dahil etmeyi düşünüyoruz. Doğal olarak yazılımcı da gelecek hep beraber masaya oturup konuşacağız. Ortada yasal - düzgün bir iş dönecek. Nasıl adam çarpıyomuşuz ? Bu şekilde bir cümle kurarken iyi düşün. Kimsenin kafası çalışmıyo bi seninki çalışıyo değil mi ? Adam 2-3 ay uğraşıp haybeye - hayali bir proje yapacak öyle mi ? Cevap bile vermeye değmezsin ama işte insan sinirlerine hakim olamıyo bazen.
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - josuah
iyi bir yazılımcıya ihtiyacınız varsa gidin bir yazılım firmasına konuşun anlatın isteğinize uygun yazılımı geliştirsinler. sizin istediğiniz proje nerden baksan 20 bin satır kod demek bunu kimse öyle proje oynaylanıcak bizde sana paranı vereceğiz demekle olmaz. hem sermayeniz yok hemde adam çarpmaya çalışıyorsunuz bu kafayla yok daha neler hadi bakın dalganıza

pm lütfen

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im

Uyelerin birbirleri ile iletisim kurmalari icin bir uygulama gelistirmenize gerek yok aslinda . Var olan mesajlasma uygulamalarindan birini secersiniz . Verdiginiz sitelere baktim html ve javascript gorebildim . Buyuk bir ihtimalle SQL veritabani kullanilan bir forum uygulamasindan bahsediyorsunuz .

Godaddy'den gidin alan adini ve sunucu paketinizi alin .

Kendiniz bile yapabilirsiniz boyle bir web sitesini .

Yazilimcilik konusunda yardim ederim .

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gokhanenginar
Yazılımcının yapacağı iş bir sosyal ağ olacak. Üyelerin birbirleriyle iletişim kurabilecekleri bir online hizmet alış verişi gibi düşünülebilir. Ekolay.net, armut.com gibi. Ama işleyiş mantığı biraz daha farklı. Kesinlikle iyi bir yazılımcıya ihtiyacım var..
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Erdener_Abi

Erdener Abi

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Serbest meslek