İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Fiber Lazer Markalama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorumR
Yeni Üye15 yazı
27/01/2014 : 19:43:34#1
Web sitesi
Alıntı
Ama sen grafikçiydin , kendi yeteğini de kullanarak yaptığım çizimleri de kullanabileceğin bir fikir geliştirirsen süper olur.
En azından rakibin olmaz gibi bir şey.
Şimdi aklıma pek birşey gelmiyor.Fakat mesela (saçmada olabilir) Paslanmaz çeliklerin(AISI 304 - 316) üstünde lazer güzel durur.
--- Paslanmaz çelikleri kim kullanır?
-->Genelde gıda işiyle uğraşanlar
-->Dış mekanda reklam işi yapanlar
-->?
Bu sorunun öteki ? işaretinlerini de doldurup düşünceler üretmek faydalı olur.En azından böyle başlarsan yavaş yavaş düşünceler somutlaşır.
Saygılar
www.egesayim.com
www.esyay.com
www.esyay.com
U
Üye135 yazı
R
Yeni Üye15 yazı
31/01/2014 : 04:45:36#3
Web sitesi
Alıntı
Ümit bu makineyi alıp mı iş yapmak istiyorsun yoksa hazır da makine var onu mu değerlendirmek istiyorsun. Cevabına göre bende düşüncemi paylaşayım.
www.egesayim.com
www.esyay.com
www.esyay.com
U
Üye135 yazı
S
Yeni Üye36 yazı
15/06/2014 : 12:05:39#5
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar bende bir arkadaşın fikri ile lazer markalama makinası aldım. Makine ile her şeyin üzerine lazer yazı yazabiliriyorum. şuan ağırlıkta promosyon ürünlerin
örnek
Kalem, anahtarlık vb ürünlerin üzerine isim yazıyorum,firma logosunu yazıyorum,isteğe bağlı promosyon ürünler yapıyorum
Aynı zamanda bu lazer ile her türlü otomotiv.makina ve üretim sektörlerinin ürettiği parça üzerine seri no,barkod logo yazabiliyorum. Belki bir çok kişi biliyordur lazer ile yazıyan yazıyı silinemiyor. yurt dışına ürün gönderen üretim firmalar için nerde ise olmaz ise olmaz. fakat şuan işler çok kötü ve kendim yapacak birşeyler arıyorum. her türlü iş fikrine açığım
iletişim : skocak42@gmail.com- 0555 9899829
örnek
Kalem, anahtarlık vb ürünlerin üzerine isim yazıyorum,firma logosunu yazıyorum,isteğe bağlı promosyon ürünler yapıyorum
Aynı zamanda bu lazer ile her türlü otomotiv.makina ve üretim sektörlerinin ürettiği parça üzerine seri no,barkod logo yazabiliyorum. Belki bir çok kişi biliyordur lazer ile yazıyan yazıyı silinemiyor. yurt dışına ürün gönderen üretim firmalar için nerde ise olmaz ise olmaz. fakat şuan işler çok kötü ve kendim yapacak birşeyler arıyorum. her türlü iş fikrine açığım
iletişim : skocak42@gmail.com- 0555 9899829
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz