Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Lazer Markalama

BaşlatanphılıpsTarih03/06/2012 22:01:05Yorum13

İlk mesaj
Üye355 yazı
Arkadaşlar merhaba ,
Son zamanlarda bu lazer markalama bayağı bir popüler oldu.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa aydınlanmış oluruz....
yatırım maliyeti-makina kullanma eğitimi-kaç işçi çalışması lazım- fason olarak iş yapılır mı-piyasa durumu
.vb konular hakkında......
saygılar.........

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye167 yazı
banada yardımcı olurmusun kardeş gaziantep icin

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kamu sektörü
Üye355 yazı
eren biraz bilgi verebilirsen herkes memnun olucak.saygılar...

Üye152 yazı
Son zamanlarda popüler oldu derken,Siz mi yeni öğrendinizde,sizin fikriniz için mi popüler bir ürün.Hangi gözlemlerle bu kanıya vardığınızı açarsanız çünkü lazer markalama uzun zamandır var olan birşey.
joSe

Yerleşim Türkiye / SamsuMeslek Esnaf
Üye355 yazı
Ben yeni öğrendim diyelim ( tam olarak öyle olmasa bile )
Madem konu hakkında bilgi sahibisiniz, Benim bir tek kelimeme takılmayıpta , bir çok arkadaş gibi benide aydınlatsaydınız daha faydalı bir paylaşım olurdu........
saygılar.....

Üye117 yazı
ben girmeyi düşünüyorum 2 yıldır bu işe ama finansman da sıkıntı yaşıyorum.Çok istediğim bir iş ve birden fazla sektöre hitap eden bir sektör.Para kazanmak tamamen senin yaratıcılığında.Piyasada makinanın çalışma dakikasına 1 tl gibi bir ücret alıyolar diye biliyorum.Çok güzel para denebilir yüksek dk kalarda.Şimdi finansmanı sağlıyım şu anda girebileceğim bir iş.Finansmanın varsa hiç durmadan gir derim.
www.ayakkabibank.com

info@ayakkabibank.com

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ymalat
Üye355 yazı
g..

Yeni Üye36 yazı
Arkadaşlar makinana için okadar para harcamayın ben size fason yapıyım
Bende bir arkadaşın fikri ile lazer markalama makinası aldım. Makine ile her şeyin üzerine lazer yazı yazabiliriyorum. şuan ağırlıkta promosyon ürünlerin
örnek
Kalem, anahtarlık vb ürünlerin üzerine isim yazıyorum,firma logosunu yazıyorum,isteğe bağlı promosyon ürünler yapıyorum
Aynı zamanda bu lazer ile her türlü otomotiv.makina ve üretim sektörlerinin ürettiği parça üzerine seri no,barkod logo yazabiliyorum. Belki bir çok kişi biliyordur lazer ile yazıyan yazıyı silinemiyor. yurt dışına ürün gönderen üretim firmalar için nerde ise olmaz ise olmaz. fakat şuan işler çok kötü ve kendim yapacak birşeyler arıyorum. her türlü iş fikrine açığım
iletişim : skocak42@gmail.com- 0555 9899829

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Muhasebe
Üye345 yazı
sel1373 fabrikaları dolaş onlara teklif ver.........
eses

Yerleşim Türkiye / Eses