Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bağdat Caddesinde 100m2 Kiralık Dükkana Ne Açılır?

Başlatanmhmt2362Tarih02/06/2014 10:35:20Yorum9

İlk mesaj
Merhabalar.. caddebostan da 100m2 işlek bi yolda önünde kullanabileceğim 4-5 masa sandalyeli yeri kadar alanıda olan 2 katlı bi dükkana ne tür satışlar yapabilrim ?

Değerli yorumlarını bekliyorum ...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
tam olarak mevkiyi söylersen sana yardımcı olabilir , doğup büyüdüğüm yer fakat şuan Londra'da yaşıyorum
Uluslararası Lojistik Tedarik Zinciri Yönetimi

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Yöneticilik
mobilya

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat

tabii ki o bölgede cafe veya rest. başka bir alternatif kesinlikle olamaz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
valla bence sen dekorasyona hitap et derim hem dekoratif hemde ısı yalıtımlı yeni nesil duvar kaplamaları showroom açmalısın.
ararsanız daha da detaylı mali tablo çizerim
selamlar

http://i.hizliresim.com/oQaPn9.jpg

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
yorumlarınız için teşşekür ediyorum ben kahve-kek çeşitleri-alkollu kahve-çay tarzında modern yapılı bi cafe düşünüyorum yeri göztepe olarak geçiyor kirası 10.000 tl ama bölgedeki cafeler nasıl bir etki yapar onu düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
sayın mhmt2362; suadiyeden caddebostana hatta stada kadar kaç tane birbirine benzeyen cafe restoran var hiç saydınızmı farklı isimlerde en az 100 tane cafe var ve hepsi bir şekilde dolu oluyor sizde güzel şık bir yer açarsınız az yada çok kazanırsınız, tamamen sizin işletmeciliğinize, kalitenize ve beklentinize kalmış. bol şans.
200620062006

sayın tarkan34 evet bunun farkındayım özelliklede hafta sonunda inanılmaz bi şekilde doluluk oranı var bunu göz ardı etmeyeceğim yorum için teşşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
göztepede oturyorum yerini özelden tam geçerseniz detaylı bilgi verebilirim dükkanla ilgili