Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Toptan Elektrik

Başlatan"OGuZ"Tarih18/10/2011 16:49:28Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
mrb arkadaşlar sizlere bi sorum olacak başlıktan ta belli olduğu gibi toptan elektrik konusunda sizlerden bilgi almak istedim bu işi yapan veya bilgisi olan yardım edebilirmi?

kazanç % kaç ve kazanç hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim

iyi günler

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar bilgisi olan yok galiba varsada bana mail gönderebilir...

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Bilgisayar-Bili?im
Editör5590 yazı

Google da elektrik satışı bayilik yazıp araştırın. Bayilik dağıtan firmaların sitesinden başvuru yapın. Size dönerler. Bir altyapınız varsa veya kurabilecek imkanınız, biriyle anlaşırsınız. Kazanç olarak %30 lardan bahsediliyor ama iş ciddiye bindiğinde çok daha düşük olacaktır. Yeni oluşan bir sektör eğer girecekseniz şimdi tam sırası. Ancak sonrası nasıl gelişir bilemiyorum.

Türkiyenin herhangi bir yerinde elektrik üreten bir işletmesi olan bir firma tüm Türkiye' de bayilik verebiliyor. İlle ürettiği yerde satmak zorunda değil. Sisteme ne kadar veriyorsa o kadar satış yapabilir. satış işini takip edene bir Kar payı yani prim veriyor. Üretim maliyeti düşükse primi daha yüksek tutabilir. Gene de bu işe giren bayinin işi kolay değil. belli bir süre cepten yenir. Belli bir kurumsal kimlik olmadan bayilik alınması da biraz zor görünüyor.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar araştırdım ama şimdi sabancı 'nın enerjisa var daha sonra koç'un entek enerji var bunlar bayiilik veriyormu bilginiz varmı?

Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar bayilik veren büyük elektrik şirketleri nelerdir bilginiz varmı?

Yeni Üye4 yazı
Elektrik Satış Bayiliği Vermekteyiz.Detaylar İçin Lütfen İletişime Geçiniz.
www.ucuzelektriksatisi.net

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye3 yazı
Bayisi olmayı düşündüğünüz firmanın alt yapısını, elektrik üretip üretmediğini ve en önemlisi referanslarına bakın öyle karar verin.
Coren firmasının çözüm ortağı olan FTN enerjinin samsun bayisiyim. Coren firmasının referanslarını araştırırsanız şunları görmeniz muhtemel...
TBMM,Sağlık bakanlığı,SGK,Emniyet Genel Müdürlüğü,Bursaspor,Manisaspor,Maslak Shareton otel,İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (Yollar-köprüler-parklar)...
Daha çok referansı var. Güvenilir ve sağlam bir firma. Bayilik almak isteyene referans olurum. İletişime geçmek isteyen olursa osmancoskun83@mynet.com adresinden mail yoluyla iletişim kurabilir.
Enerjiniz Daim Olsun...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Sa?lyk hizmetleri