Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Gıda Toptancılığı Yapmak İstiyorum Yardım

BaşlatanhardbiosTarih27/05/2014 11:18:02Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
merhaba ;

bir ducato van minübüsüm 50 bin lira param birde aşırı çalışma azmim var Isparta bölgesinde gıda üzerine nasıl bir toptancılık yapabilirim. fikir ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye73 yazı
nerede yapacaksınız, market, bakkal vs. çevreniz nasıl, sizin aklınızda olan ürünler var mı bunları da yazarsanız yorumlarımızı ona göre yaparız
kkurtt

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Yeni Üye17 yazı
ilçe ve köyleri gezerek market ve bakkalları dolaşmayı düşünüyorum. ürün olarakta bozulma süresi kısa olmayan soğutma derdimin olmayacağı ürünleri pazarlamak istiyorum. çevrem az çok var

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Y?siz
Yeni Üye73 yazı

tedarikçilerinizi ayarlayın daha sonra çalışacagınız yerde birkaç yerle görüşün. köy yumurtası pazarlarım derseniz ben yardımcı olurum size hayırlı işler bol kazançlar
kkurtt

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Üye277 yazı
ısparta bölgesini iyi bilmek lazım, hangi ürünler var hangi ürünler yok, bakkal market büfe? belki bursa istanbul gibi şehirlerde yaygın olan rahat bulunan bişeyler orda fiyatı yüksek olabilir, gıda toptancılığı büyük bir tabir herşey olabilir. 50,000 ve panelvan araba başlangıç için yeterli ama benim tavsiyem spotçuluk tan uzak durmanız daha böyle elle tutulur bişey bulursanız kazancı yüksek olabilir. mesela civar bi ilden güzel bi sucuk salam bayiliği alıp bakkal market büfe tostçu dağıtablirsiniz.
yada gıdacı izmir var konix te ondan bayilik alabilirsin.
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye111 yazı
Bal nar ekşisi üretim fabrikamız var.Çalışmayı düşünürseniz yardımcı olurum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Yeni Üye10 yazı
faraday selam irtibat verirmisin ?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı
hardbios merhaba aynı işi bende bursada yapmayı planlıyorum henüz başlamadıysan fikir alışverişi yapabiliriz sen araştırırsın ben araştırırım karşılıklı paslaşırız benim aklımda bir iki güzel gıda ürünü var bende 2 tane doblo alıp ortalama 75000 tl ile gireceğim umarım birbirimize faydamız olur selametle..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye94 yazı
uygun fiyata çiçek çam balı ve polen ayarlarız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye4 yazı
Çeltik diyarı meşhur gönen baldo ve osmancık pirinçleri tarlamızdan sofranıza lezzetle
toptan ve prekande satış imkanı
facebook tcsebahattinözdinç
tel 05068474830

Yerleşim Türkiye / Balykesir
Yeni Üye40 yazı
selamlar ayvalık taş baskı zeytinyağıüreticiyiz .asit oranı 0,3 ve orgnik sertifikalıdır.ilgilenirseniz yardımcı olabiliriz .toptan ve parekende satışımız bulunmaktedır,
tüm türkiyeye ücretsiz kargoyla gönderim yapıyoruz.isterseniz tüm belgelerimizi vatsap üzerinden gönderebiliriz
05052179430
05052179430

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ymalat
Yeni Üye67 yazı
ÖNEMLİ DUYURU ŞAKA DEĞİL GERÇEK 5.000 DOLARLA HAFTA 2000 DOLAR KAZANMAK İSTEYEN HELAL SÜT EMMİŞ DÜRÜST KAZANÇ DÜŞÜNEN İŞ GENEL GIDA ALIMINDA ALIP 3 GÜNDE SİPARİŞ YERİNE VERİLEREK KAZANÇ SAĞLAMAK İÇİN SERMAYELİ ORTAK BAY BAYAN FARKETMEZ ORTAKLIK SÜREKLİ ARANIYOR KALICI ORTAKLIK ŞAKA DEĞİL HAFTASINDA 2 BİN DOLAR KAR ciddi düşünen sedatbaba1935@hotmail.com PERİSOYLAR.LTD.ŞTİ
sedat

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Elektrik / Elektronik